Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614
Ediția: Luni 29 aprilie 2024. Nr. 6614

Universitatea din Craiova a deschis platforma de înscriere online pentru admitere

Universitatea din Craiova a deschis, luni, platforma de înscriere online pentru admitere la programele de licenţă şi master.  Potrivit intituţiei, înscrierea se face doar în sistem online pe EvStud, la adresa: https://evstud.ucv.ro, atât pentru studenţii români, cât şi pentru cei străini, iar platforma va rămâne activă până în data de 19 iulie. „Admiterea prin platforma noastră unică EvStud funcţionează foarte bine de opt ani. Aceasta le oferă tinerilor acces rapid şi uşor la procesul de admitere pentru toate programele de licenţă şi master pe care le oferim.

Datele colectate în platformă sunt prelucrate în conformitate cu prevederile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal. Unul dintre avantajele platformei noastre este acela că, odată încărcate documentele necesare, acestea sunt recunoscute şi validate de sistem şi pot fi folosite şi în cadrul altor sesiuni de admitere. Ne aşteptăm ca şi în anul academic 2024 – 2025 să avem o admitere de succes”, a declarat, luni, rectorul Universităţii din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuţ Spînu.

            Calendarul de admitere diferă în funcţie de ciclul de studii. Astfel, înscrierea pentru programele de licenţă se va încheia în data de 19 iulie, iar pentru programele de master în data de 15 iulie. Elevii claselor a XII-a se pot înscrie la programele dorite, urmând să îşi completeze dosarul de admitere cu adeverinţa sau diploma de absolvire, precum şi foaia matricolă, după susţinerea examenului de Bacalaureat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?