Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

Memorialul „Florin Jelea“ la fotbal, o reuşită


Ediția din acest an a Memorialului „Florin Jelea”la minifotbal s-a desfășurat ieri pe stadionul din Unirea – Odobești, unde au fost prezente două echipe, una formată din prietenii lui Florin Jelea și una din fotbaliști din Cîmpineanca, jocul demonstrativ disputându-se într-un fair-play total. La capătul celor două reprize a câte 30 de minute fiecare, echipa formată din pritenii lui Florin Jelea s-a impus cu 5-3, dar scorul a contat mai puțin, în condițiile în care spectacolul a fost pe primul plan.
La partida demonstrativă a participat și Gheorghe Jelea (tatăl fostului fotbalist), dar membri ai comunității locale și oameni de sport din județ. Ieri dimineață, înaintea partidei, organizatorii au depus coroane de flori la mormântul lui Florin Jelea, la cimitirul din Cîmpineanca, iar printre cei care au participat s-au numărat Jani Oltianu, Danielette Iorga, Åžtefan Ciolpan, Lucian Hristea, Åžtefan Ciolpan, Elvis Ilaș, Adrian Toma, Tudorel Ivan, Mitică Oprea, Fănel Babalîc etc.

   Un talent plecat dintre noi prea devreme

Viața lui Florin Pavel Jelea a fost dedicată fotbalului. S-a născut pe 27 iulie 1971 și a început activitatea fotbalistică în 1979 la grupele de copii ale clubului Unirea Focșani sub îndrumarea antrenorului Nicolae Petrea. Peste șase ani a fost selecționat în Naționala de juniori II a României și a participat la turneul final al Campionatului European, întrecere la care a participat și renumitul jucător Zinedine Zidane. La 18 ani a fost convocat în Lotul Olimpic, iar peste doi ani de zile a revenit la Unirea Focșani.
A încetat din viață pe 8 mai 1991, în urma unui accident produs în apropierea municipiului Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?