Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Lady Gaga, look înspăimântător într-un rol


Publicația Entertainment Weekly a dezvăluit în premieră look-ul artistei pop Lady Gaga, care va interpreta rolul unei contese ucigașe dintr-un hotel în seria horror ‘American Horror Story: Hotel’, scrie UPI.com. Artista în vârstă de 29 de ani a pozat pentru cel mai recent număr al Entertainment Weekly înaintea debutului în ‘American Horror Story: Hotel’ în rețeaua FX. Producătorul Ryan Murphy a confirmat că Lady Gaga va juca rolul contesei Elizabeth de Bathory, care administrează hotelul Cortez și este implicată în jocuri malefice.
În realitate contesa Elizabeth de Bathory a fost acuzată că a ucis sute de tinere în 1610 și ar fi făcut baie în sângele victimelor sale pentru a-și păstra tinerețea. ‘M-am întors la ceva în care cred foarte mult și anume arta întunecată’, a postat Lady Gaga, adăugând că ‘nu este ceva în care oricine crede, însă pentru cei care cred — fanii Horror Story, fanii mei — este o legătură directă între noi’.
Seria ‘American Horror Story: Hotel’ va avea premiera în 7 octombrie, având în distribuție printre alții pe Sarah Paulson, Kathy Bates, Emma Roberts, Evan Peters, Finn Wittrock and Wes Bentley.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?