Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Un mort şi doi răniţi, în urma unui ACCIDENT produs la Haret


Un bărbat a murit, iar alte două persoane au fost rănite într-un accident rutier, care s-a produs duminică, în jurul orei 17.00. Evenimentul rutier, în care au fost implicate două autoturisme, s-a produs pe drumul european, la ieșirea din localitatea Haret, către Adjud.
În accident a fost implicat un autoturism Hyundai Tucson și o Dacia Solenza. Din primele cercetări, efectuate de polițiști la fața locului, a rezultat că șoferul Daciei, Florea I., de 62 de ani, din Pitești, pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul asupra mașinii și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul Hyundai, care circula regulamentar. În urma impactului, șoferul Daciei a decedat, el rămânând prins între fiarele contorsionate ale mașinii. A fost nevoie de intervenția pompierilor pentru a fi scos.
De asemenea, din accident a mai rezultat și rănirea a două persoane, respectiv șoferul autoturismului Hyundai și un pasager din mașina sa, ambii din Ploiești, după cum ne-au spus politiștii. Victimele au fost preluate de la fața locului de o ambulanță SMURD și una de la SAJ, fiind transportate la spital pentru investigații medicale și îngrijiri de specialitate. „În accident au fost implicate două autoturisme. La fața locului au ajuns pompierii de la Secția de Pompieri Adjud cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. S-a acționat pentru descarcerarea unei persoane care era decedată, iar ambulanțele SMURD și SAJ au preluat două victime, care erau conștiente, și le-au transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, ne-a precizat plutonier adjutant Florin Olaru, de la ISU Vrancea.
Polițiștii de la Serviciul Rutier au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. „Accidentul s-a produs pe raza localității Haret, iar din primele cercetări a rezultat că șoferul unui autoturism marca Dacia Solenza, din Pitești, în timp ce se deplasa pe direcția Bacău-Focșani, cel mai probabil pe fondul oboselii la volan, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism marca Hyundai, care circula regulamentar. În urma accidentului, a rezultat decesul conducătorului autoturismului marca Dacia și rănirea șoferului autoturismului marca Hyundai și a unui pasager din același autoturism. Åžoferul autoturismului marca Hyundai a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate modul de producere a evenimentului rutier”, ne-a precizat inspector principal Cristi Manta, de la Serviciul Poliției Rutiere Vrancea.
Oamenii legii ne-au spus că un martor le-a povestit cum șoferul Daciei a pătruns pur și simplu pe contrasens, fără să schiteze vreun gest. Aseară, ei urmau să discute și cu persoanele rănite despre ce s-a întâmplat.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?