Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Inspectoratul Școlar Județean Vrancea NU MAI ARE CONDUCERE


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea a rămas și fără inspector școlar general, după ce începând cu data de 18 august a.c., i-a încetat detașarea profesoarei Vasilica Zaharia. „Da, așa este, voi reveni la catedră. Momentan, în locul meu nu a fost numit nimeni”, ne-a declarat profesoara Vasilica Zaharia. Ea a ocupat funcția de inspector școlar general începând cu data de 30 mai 2012. Înainte de numirea ca inspector școlar general, Vasilica Zaharia a fost directoarea fostului Grup Åžcolar Agricol din Odobești, în prezent Liceul Tehnologic Odobești.
    Biroul de presă al Ministerului Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului (MECS) a confirmat încetarea detașării. „Nu s-a luat încă nici o decizie. În perioada următoare, va fi numit cineva temporar prin detașare, până la organizarea unui nou concurs, dar nu mai târziu de 31 august”, ne-au declarat reprezentanții Biroului de presă al MECS.
    Reamintim că la ultimul concurs din luna iulie pentru șefia ISJ nu a promovat niciunul din cei doi candidați înscriși- profesoara de matematică Silvia Oancia, directoarea Liceului Tehnologic „Eremia Grigorescu” Mărășești și profesorul Gicu Valentin Dogaru, de la Liceul „Emil Botta” din Adjud. Postul a mai fost scos la concurs în luna martie, iar atunci singura candidată a fost Vasilica Zaharia, care s-a retras din pricina unor probleme de sănătate. La ultimul concurs, aceasta nu s-a mai înscris.
    De asemenea, fostul inspector școlar general adjunct, Luminița Balaban, nu mai este în funcție de la sfârșitul lunii mai când a fost emis un ordin de încetare a detașării în funcție.

18 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?