Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Tenismanii vrânceni pregătesc Campionatul Naţional Intercluburi


Sportiva Delia Macovei, eleva profesorului Răzvan Bucuroiu la CSM Focșani 2007, a reușit performanța de a juca finala turneului pentru 12 ani de la Buzău, dotat cu Trofeul Alex Nicolas. Delia, favorita nr. 4 a întrecerii, a depășit cu 6-1, 6-0, pe Amalia Mustață, 6-3, 6-3, pe Sabina Dragomir, 6-2, 6-4, pe Andreea Cristea, în ultimul act al competiției fiind întrecută cu 6-2, 6-3, de Denisa Preda. În același turneu, colega sa de club, Maria Ciubotaru a câștigat cu 6-0, 6-1 la Cristina Radu, dar a cedat cu 1-6, 6-3, 1-6 meciul din sferturile de finală cu Erika Serdin.
Tot în sferturi s-a oprit și Denisa Ganea tot de la CSM Focșani 2007, care a câștigat cu 6-0, 6-3 meciul cu Alexia Tomescu și l-a pierdut cu 1-6, 2-6 pe cel cu Denisa Preda. La băieți, Åžtefan Lazăr, de la Tenis Club Focșani a depășit cu 6-1, 6-1 pe Andreas Mulner și a pierdut cu 1-4-1-6 în fața lui Mihai Marin, în timp ce Călin Ciubotaru a fost întrecut cu 6-2, 6-1 de Radu Moraru.
După concurs, profesorul Răzvan Bucuroiu, antrenorul celor cinci jucători a declarat: „Delia Macovei a jucat finala la Buzau, unde și-a îndeplinit planul pentru săptămâna aceasta, după 10 zile de repaus activ, în urma unui disconfort muscular resimțit după turneul de la Constanța, unde s-a oprit tot în finală, datorită aceluiași disconfort. Echipa Focșaniului deplasată la Buzău a fost numeroasă: Maria Ciubotaru (evoluție în parametrii etapei), Denisa Ganea (evoluție în parametrii etapei), Călin Ciubotaru, Stefan Lazăr. Următorul turneu de obiectiv al echipei este Campionatul Național Intercluburi pe Echipe de Dublu de la jumătatea lunii septembrie, iar până atunci vom mai participa la două competiții, în funcție de capacitatea de recuperare a copiilor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?