Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Mama, tatăl, copilul și bunicul, morți în accidentul de la Buzău, au ajuns la Adjud în sicrie


Aurel Ivanciu, din Adjud, a plecat la București pentru a-și lua fiica, ginerele și nepotul de la aeroport, dar cu toții s-au întors acasă în sicrie. Ieri, aparținătorii celor patru adjudeni, morți în accidentul produs luni la Buzău, au ridicat trupurile neînsuflețite de la morga din județul vecin și le-au adus acasă, la Adjud. 
Potrivit informațiilor primite de la Mariana Ivanciu, soția șoferului și mama femeii decedate în accident, înmormântarea va avea loc sâmbătă, în jurul orei 10.00. Până atunci, trupurile neînsuflețite ale celor patru, respectiv Aurel Ivanciu, Cristina Daniela Costea, de 43 de ani, Gabriel Costea, de 45 de ani, și Bogdan Costea, de 17 ani, vor fi depuse în Biserica „Sfântul Teodosie” din Adjud.
    Tragedia, în care și-au pierdut viața patru membri ai aceleiași familii, s-a produs luni după-amiază, la limita dintre județele Vrancea și Buzău. Matizul cu numere de Vrancea, în care se aflau toate cele patru victime, se deplasa pe direcția Buzău – Focșani și s-a izbit violent de un tir cu numere de Ucraina. Cei patru pasageri din Matiz au murit pe loc, trei dintre trupurile neînsuflețite rămânând prinse între fiarele mașinii, care s-a făcut praf. A fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare pentru scoaterea lor din Matiz.
     Impactul, care a fost extrem de violent, a fost surprins de camera pe care șoferul tirului o avea montată în cabină. Se vede cum Matizului, în fața căruia circula un autoturism, inexplicabil i se sting farurile și cum șoferul virează brusc stânga, moment în care a ajuns pe contrasens și s-a izbit violent de tir. Bubuitura care se aude este extrem de puternică, iar mașina mică a fost târâtă câteva zeci de metri, până când șoferul tirului a putut opri. Una dintre victime, respectiv femeia, a fost proiectată afară din autoturism.
    Familia Costea, cu dublă cetățenie, română și britanică, se întorcea din Anglia, acolo unde trăiește de ani buni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?