Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640
Ediția: Luni 3 iunie 2024. Nr. 6640

Tânărul lovit pe trecere de un BMW, internat în spital cu răni grave


Tânărul de 29 de ani, care luni a fost accidentat de un BMW, la volanul căruia se afla un bărbat din Slobozia Bradului, a fost rănit grav, după cum reiese dintr-o  informare a poliției. „La data de 17 august a.c., ora 14.30, pe Bld. București din municipiul Focșani, un tânăr de 25 ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea un autoturism, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton de 29 ani, din localitate, care traversa strada pe marcajul pietonal. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, iar în urma testării alcoolscop a pietonului a rezultat o concentrație de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a transmis subcomisar Bogdan Toader, de la Biroul de Presă al IPJ.
    Ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Focșani, tânărul a fost diagnosticat cu „traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă contuză occipitală, traumatism de umăr și braț stâng”. Ieri, el era internat în Secția de Ortopedie -ATI, după cum ne-au spus reprezentanții Spitalului Județean de Urgență  Focșani.
    Un alt accident s-a produs, luni, pe DN 24, în apropiere de Tișița. O femeie din Galați a vrut să depășească o mașină, al cărei conducător auto efectua manevra de schimbare a direcției de mers fără să se asigure și a intrat în coliziune cu aceasta. În urma accidentului, două persoane care erau în mașina care efectua virajul au fost rănite. „La data de 17 august a.c., ora 14.25, pe DN 24 în afara localității Tișița, o conducătoare auto de 47 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, a efectuat o depășire a autoturismului care circula în fața sa și al cărui conducător auto a efectuat manevra de schimbare a direcției de mers fără a se asigura și a intrat în coliziune cu acesta. În urma producerii accidentului a rezultat rănirea ușoară a doi pasageri din autoturismul care a efectuat manevra neregulamentară. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat subcomisar Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?