Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Invitaţie la Zilele comunei Vârteşcoiu


Primăria și Consiliul Local Vârteșcoiu invită locuitorii comunei dar și pe vrânceni în general să participe azi și mâine, la cea de-a III-a ediție a Zilelor Comunei. Manifestările din acest an se vor desfășura în satul Faraoanele și vor debuta sâmbătă la orele 15 cu inaugurarea Școlii din Faraoanele, premierea elevilor și a cuplurilor de aur. Manifestările vor continua cu inaugurarea străzilor Gh. Pastia, Olanelor, Garofiței, Matului, M. Eminescu și Troiței.
Tot sâmbătă, de la orele 16.30, în sala de festivități a Școlii din localitate va fi prezentat Istoricul comunelor Vârteșcoiu și Faraoanele (autor Marius Crângaș), va fi lansat volumul de versuri al profesorului Costel Florea, iar de la orele 17.00 va începe un program artistic susținut de artiștii Liliana Dima, Alin Nica & Cristina, Marcel Chipăilă, Delice, Adelina, Crăițele,Veronica Geamănu, Elisabeta Turcu și Carmen Pasăre.
    Duminică,cea de a doua zi a manifestărilor, va debuta cu întreceri sportive pe terenul de sport din Vârteșcoiu, iar între orele 15.00 și 23.00, Ansamblul Folcloric „Èšara Vrancei”, artiștii Maria Murgoci și Anamaria Botezatu vor deschide spectacolul care se va încheia la orele 23.00 cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?