Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Un nou concurs pentru dascălii care vor să devină experți în educație


Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Vrancea a anunțat că va fi organizată o nouă selecție a cadrelor didactice pentru ocuparea unui loc în Corpul Național de Experți în Managementul Educațional. Prima etapă a selecției, din seria a IX-a, va fi organizată, potrivit calendarului, în perioada 21 septembrie-5 octombrie 2015 și va consta în completarea formularului de selecție online, în aplicația informatică, accesibilă pe http://cneme.edu.ro/inscriere. Următoarea etapă va avea loc în perioada 5-6 octombrie, când candidații admiși în prima etapă, în urma introducerii informațiilor în formularul de selecție online, își vor depune la Inspectoratul Școlar Județean portofoliile cu documentele prevăzute de legislația în vigoare.
    La seria a VIII-a din februarie-martie a.c. s-au înscris online 60 de profesori, dintre care doar 40 și-au depus portofoliile pentru evaluare, potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vrancea.  
    Calitatea de expert în management educațional este o condiție obligatorie pentru participarea la concursul de inspector școlar general, dar și pentru ocuparea postului de director de școală.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?