Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Procurorii au cerut prelungirea arestului în dosarul nepotului decanului Baroului Vrancea


Judecătorii Curții de Apel Galați au luat în discuție, ieri, contestația procurorilor DIICOT împotriva deciziei Tribunalului Vrancea, prin care șapte tineri cercetați pentru trafic și consum de droguri au primit doar câte 15 zile de arest preventiv. Printre arestați se află și Laurențiu I., nepotul decanului Baroului Vrancea. În tot ieri și în același dosar, au fost discutate și contestațiile celor șapte tineri formulate împotriva măsurii arestului preventiv. Instanța a amânat pronunțarea în dosar pentru data de 14 august. Între timp, procurorii DIICOT Vrancea au solicitat instanței prelungirea măsurii arestării preventive, solicitare care se va judeca astăzi, la Tribunalul Vrancea. 
    Reamintim că la începutul acestei luni, polițiștii de la Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, sub coordonarea DIICOT, au organizat un flagrant, apoi au efectuat 10 percheziții în Vrancea și București, la domiciliile suspecților, respectiv Ștefan M., zis Steve, Eduard Paul D., Mihail Claudiu B., zis Flocea, Dan Alexandru Èš., bucureștenii Andrei Gabriel C. N., Petre Claudiu S. și Laurențiu I., din Vrancea, stabilit în București, nimeni altul decât nepotul decanului Baroului Vrancea, Ioan Ioanovici. 
La percheziții s-au găsit telefoane mobile și cântare electronice folosite în activitatea infracțională, aparatură specifică pentru realizarea unei culturi de cannabis, 2.500 de lei, 50 de g. de cannabis și 5 g. de hașis. După cum se arată în comunicatele de presă ale polițiștilor și DIICOT, tinerii și-ar fi început activitatea infracțională anul acesta, în luna mai. De atunci și până în august, ei ar fi vândut 700 de grame de canabis contra sumei de 40.000 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?