Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Amical la fotbal: SC II Bacău – FC Panciu 2-3 (2-1)


Formația de fotbal din liga a treia, FC Panciu a obținut marți seara al treilea succes în seria partidelor de verificare pe care le dispută în această perioadă precompetițională. Gruparea antrenată de Dănuț Bolocan și Paul Cioran s-a impus cu 3-2 (1-2) pe terenul campioanei județene din Bacău, Sport Club II. Gazdele au condus cu 1-0 și 2-1 la pauză, dar păncenii au întors rezultatul în actul secund. Golurile formației din Panciu au fost marcate de Marian Covaci (2, ambele din penalty) și Cosmin Pasăre. 
FC Panciu a evoluat cu: Marius Crăciun – Andrei Ciornei, Cătălin Voinea, Alupei, Vlad Bucur – Ionuț Manu, Mike Ibe, Florin Ciubotaru, George Duca – Marian Covaci, Cătălin Costin. În repriza a doua au mai fost folosiți portarii Ionuț Aldea și Gabriel Ciubotaru și jucătorii de câmp Eugen Åžtefan, Cosmin Pasăre, Mitală, Bogdan Costea și Dragoș Lăbunț. Mâine, de la ora 18.00, FC Panciu va juca un nou amical pe terenul echipei Olimpia Rm. Sărat, iar pe 19 august, adversara grupării păncene va fi fosta campioană a României, Oțelul Galați, echipă care va participa în liga a II-a.
Cel de-al treilea eșalon fotbalistic al României e programat să înceapă pe 28 și 29 august, însă Federația are probleme serioase din cauză că multe cluburi nu au trimis cerere că într-adevăr vor putea începe noul sezon. Printre echipele care și-au manifestat intenția de a participa în campionat se află și FC Panciu. Există riscul ca seriile formate deja să fie incomplete, deoarece multe echipe au situații incerte din punct de vedere financiar.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?