Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

START la reabilitarea Crângului Petreşti! Astăzi este semnat contractul de începere a lucrărilor


Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, va semna azi contractul de execuție a lucrărilor la proiectul „Amenajarea ariei naturale de interes local Crâng Petrești și îmbunătățirea infrastructurii de acces”. Proiectul este finanțat prin Programul Operațional Regional 2007- 2013, Axa Prioritară 5 – „Dezvoltarea durabilă și promovarea turismului”, Domeniul de intervenție 5.2: Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale și creșterea calității serviciilor turistice.
        Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, și directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Brăila (ADR), Luminița Mihailov, au semnat, în luna iunie, contractul de finanțare. „Este un proiect la care s-a muncit foarte mult, la care președintele Marian Oprișan s-a implicat direct și consider că după toată această muncă pe care echipa din Consiliul Județean Vrancea împreună cu partenerii din proiect au depus-o, va fi un proiect cu care ne vom mândri, așa cum în Vrancea ne mândrim în acest moment cu proiectul de reabilitare a mausoleelor cunoscut sub numele de «Drumul de glorie al armatei române». Este un proiect foarte important pentru Vrancea și Focșani, fiind un proiect de care vor beneficia în primul rând cetățenii din Focșani”, a spus Luminița Mihailov.
        Președintele Marian Oprișan a ținut să mulțumească echipei de la Consiliul Județean Vrancea care a reușit să finalizeze acest proiect și a precizat că reabilitarea Crângului Petrești va duce la dezvoltarea municipiului Focșani și a județului Vrancea. „Au existat piedici din partea colegilor din opoziție, de la PNL și PDL, de-a lungul timpului, pe de o parte. Pe de altă parte, au fost piedicile puse de Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului în perioada în care la conducerea ministerului și a guvernului s-au aflat cei de la PDL”, a afirmat Marian Oprișan.Proiectul are o valoare totală de peste 23 de milioane de lei și o durată de implementare de 6 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?