Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635
Ediția: Marți 28 Mai 2024. Nr. 6635

Vrâncean arestat preventiv după ce a furat dintr-un magazin în Stațiunea Saturn


Hoții nu au concediu, ei acționând oricând și oriunde. Un bărbat din Vrancea și un altul din Bacău au fost arestați preventiv la Mangalia, după ce au furat bunuri dintr-un magazin situat în stațiunea Saturn. Fapta a fost comisă în data de 24 iulie a.c., după cum se arată într-o informare a Poliției Române, care a prezentat o situație a cazurilor rezolvate de polițiștii din localitățile de pe litoral împreună cu cei din alte județe, care au fost detașați la mare și care și-au încheiat misiunea, locul fiindu-le luat de sâmbătă de alți oameni ai legii. 
    „La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 3.40, Poliția din Mangalia a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta unui magazin din stațiunea Saturn, în zona hotelului Siret. Deplasați cu operativitate la fața locului, polițiștii au reușit prinderea în flagrant a doi bărbați de 35 și 23 de ani, din Vrancea și Bacău, iar în urma controlului corporal efectuat, în posesia acestora a fost găsită suma de 120 de lei și țigări, pe care partea vătămată, în calitate de administrator, a declarat că îi aparțin. Cei doi au fost prezentați instanței de judecată din Mangalia, care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 zile, aceștia fiind introduși în Centrul de Retinere si Arestare Preventivă — I.P.J. Constanța”, se arată în comunicatul IGPR.
    Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, în perioada iulie — august a.c., 200 de polițiști de la inspectoratele județene de poliție, inclusiv din Vrancea, sunt detașați la Inspectoratul Județean de Poliție Constanța, pentru a acționa în zona stațiunilor de la Marea Neagră.
    Sâmbătă, prima serie de polițiști detașați pe litoral care a acționat împreună cu polițiștii din Constanța pentru siguranța turiștilor și a locuitorilor de la malul Mării Negre și-a încheiat misiunea. Locul lor a fost luat de o nouă serie de polițiști care va continua misiunea de prevenire a faptelor antisociale și menținere a ordinii și siguranței publice pe litoral, până la sfârșitul lunii august.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?