Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

Contabilul focşănean acuzat de CORUPERE SEXUALĂ rămâne sub control judiciar. Ce OBLIGAŢII are



    Marcel B., focșăneanul bănuit că ar fi încercat să ademenească două copile, rămâne sub control judiciar. Dosarul în care a fost trimis în judecată pentru corupere sexuală a minorilor, care se află pe rolul Judecătoriei Focșani a avut ieri, un nou termen la care instanța a dispus menținerea măsurii controlului judiciar față de acesta.
„(…) constată legalitatea și temeinicia măsurii controlului judiciar a inculpatului Bușilă Maricel. (…)  menține măsura controlului judiciar a inculpatului Bușilă Maricel, dispusă prin ordonanța Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani nr. 1811/P/2015 din data de 08.05.2015, până la o nouă verificare, dar nu mai mult de 60 de zile. (…) pe timpul cât se află sub control judiciar, inculpatul trebuie să respecte următoarele obligații: a) să se prezinte la organul de urmărire penală, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat; b) să informeze de îndată Judecătoria Focșani cu privire la schimbarea locuinței; c) să se prezinte la Poliția Mun. Focșani, conform programului de supraveghere întocmit sau ori de câte ori este chemat. (…) pe timpul controlului judiciar, impune inculpatului să nu se apropie de persoanele vătămate (…) și să nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale. (…) atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință a obligațiilor care îi revin, măsura controlului judiciar se poate înlocui cu măsura arestului la domiciliu sau măsura arestării preventive. Cu drept de contestație în termen de 48 de ore de la comunicare (…)”, se arată în soluția instanței.
    Bărbatul a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, după ce la data de 30 martie, în jurul orei 18.30, contabilul, care se afla în mașină, ar fi chemat o fetiță la el, sub pretextul că bicicleta acesteia are o defecțiune. În momentul în care copila s-a apropiat de el, ar fi început să o mângâie pe fund și picioare. Fetița a fugit și le-a spus părinților, aceștia făcând propriile investigații și identificându-l pe bărbat. Așa se face că tatăl micuței a mers la ușa contabilului pentru a-i cere socoteală, dar acesta nu a recunoscut nimic. Totodată, tatăl copilei a făcut plângere la poliție, iar în urma verificărilor s-au găsit înregistrări, care au surprins momentul în care contabilul a chemat-o pe fetiță la el, dar și pe cel când o pipăia.
    O lună mai târziu, Maricel B. ar fi acționat din nou. Ar fi chemat la el o altă fetiță, care se juca împreună cu copiii, și ar fi întrebat-o dacă nu vrea să-i cumpere o păpușă, o înghețată sau altceva. În momentul în care copila s-a apropiat de el, contabilul ar fi mângâiat-o pe fund și picioare și i-ar fi băgat mâna în lenjeria intimă, după cum se arată în rechizitoriul procurorilor. Tot atunci, ar fi vrut să mai ademenească o altă fetiță, dar aceasta a refuzat să se apropie de el. Bărbatul nu a recunoscut nimic, dar anchetatorii spun că unul dintre momente a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?