Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

GALERIE FOTO: Margareta Clipa la Ziua comunei Dumitrești: „Zona este deosebit de frumoasă”


Interpreta de muzică populară Margareta Clipa a avut numai cuvinte de laudă despre modul cum a fost organizată Sărbătoarea Comunei Dumitrești. Manifestarea cultural artistică a avut loc duminică, în grădina liceului din localitate, fiind pusă în scenă de primarul localității Petrică Dogaru, viceprimarul Marius Bodoc și Consiliul Local. „Îmi pare foarte bine că am ajuns aici cu toate că am făcut cinci ore până să ajung de la Suceava la Dumitrești. Eu am mai fost și cu alte ocazii în Vrancea, la diverse evenimente, în mai multe locuri. Zona este extraodinar de frumoasă. Mai mult decât atât, primarul de aici știu că este un foarte bun gospodar și lumea îl iubește foarte mult. El, la sugestia publicului, și-a dorit să fiu aici. Publicul de aici și-a dorit ca această zi să și-o petreacă împreună și cu mine. Asta mă bucură foarte mult chiar dacă eu sunt de la Suceava. Au ajuns cântecele mele și aici și publicul este iubitor de cântec popular. Pe mine mă surprinde în mod plăcut. Domnul primar este alături de noi și să audă că eu îi mulțumesc foarte mult din toată inima pentru tot ce au făcut și au organizat și știu că aici satele sunt mai răsfirate, dar lumea este foarte apropiată și Dumnezeu ține cu noi. Eu le transmit tuturor vrâncenilor să fie buni ascultători ai melodiilor mele, să stea cu ochiul și cu urechile pe radio și tv că nu îi voi dezamăgi niciodată, iar ceea ce vor regăsi în cântecele noastre sunt sentimetele noastre, viața noastră trăită în cântec”, a spus interpreta Margareta Clipa. 
 La eveniment au fost prezenți primarul Petrică Dogaru, viceprimarul Marius Bodoc, consilieri locali, reprezentanți ai Consiliului Județean, dar și primarii Gheorghe Tătaru, de la Bordești, Georgel Spătaru de la Vintileasca și Ion Tudose de la Buda, județul Buzău. Deschiderea spectacolului a fost făcută de micile soliste Ana Maria Coca Dogaru și Andreea Dogaru. Au urmat apoi dansurile mixte ale Ansamblului Sânzienele de la Cămnul Cultural „Alexandru Dobrescu” Dumitrești, după care au cântat Camelia Lăzăroiu și Stelică Petrișor Un alt invitat special de onoare a fost Ionel Bălăjel, fiu al satului Dumitrești. La fel de aplaudate au fost și ansamblurile folclorice „Mlădițele” de la Chiojdeni, „Chindia” de la Jitia și „Floricelele de munte” de la Vintileasca. După recitalul Margaretei Clipa a cântat și Alina David, o voce în devenire a localității Dumitrești, apoi au urmat Maria Crăciun și formația Kronos.

 „A fost așa cum am sperat, așa cum ne-am dorit cu toții, o sărbătoare frumoasă în care dumitreștenii în primul rând au simțit și au acest spririt al sărbătorii de Sfântul Ilie. M-am bucurat că au venit oameni și din alte localități, inclusiv de la Brașov, Focșani și din alte zone. Mulți m-au sunat înainte că vor să o vadă pe Margareta Clipa și i-am primit cu dragă inimă. A devenit tradiție această împrejurare că de fiecare dată invităm și colegi primari din alte localități și din conducerea județului. Să ne dea Dumnezeu sănătate la toți ca să putem face și la anul, dar și în anii vitorii un asemenea eveniment la fel de frumos”, a spus Petrică Dogaru, primarul comunei Dumitrești. 
 Consilierul județean Constantin Guguianu, prezent alături de alți colegi la ziua comunei Dumitrești, a spus că pentru el este o mândrie să fie la un asemenea eveniment, mai ales că legătura sa cu oamenii de pe Valea Râmnicului este una specială. „Sunt prezent aici pentru a nu știu câta oară, îmi face mare plăcere să fiu alături de acești oameni minunați de la Dumitrești alături de primarul localității Petrică Dogaru și de viceprimarul Marius Bodoc. Este o sărbătoare benefică pentru comuna Dumitrești, pentru toată Valea Râmnicului, pentru toți cetățenii din această parte a județului Vrancea. Eu sunt foarte apropiat de oamenii de aici și datorită faptului că în anul 2008 am candidat pe Colegiul 3 Valea Râmnicului. Eu le spun oamenilor de pe Valea Râmnicului să fie încrezători în politica noastră a PSD și cu siguranță vom fi împreună și după 2016”, a spus Constantin Guguianu.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?