Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

INFOPOL


Minor cercetat pentru furt

    La data de 8 iulie a.c., în urma activităților specifice întreprinse, polițiștii din Vidra au depistat un minor, în vârstă de 15 ani, din comuna Cîmpuri, care a sustras o cabalină de pe raza comunei Răcoasa. Cu ocazia verificărilor efectuate, cabalina a fost recuperată și predată părții vătămate. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activități infracționale.

Evenimente rutiere

    La data de 8 iulie a.c., ora 00.45, pe DN 23, în comuna Vulturu, polițiștii din localitate au depistat un bărbat, în vârstă de 33 ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o îmbibație de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
    Bărbatul a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 8 iulie a.c., orele 20.00, pe DJ 205P, în comuna Vînători, polițiștii au depistat un bărbat în vârstă de 47 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, fără a avea acest drept valabil. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

    La data de 8 iulie a.c., ora 17.10, polițiștii rutieri au fost sesizați despre faptul că un bărbat, în vârstă de 58 ani, din municipiul Adjud, în timp ce conducea un atelaj hipo pe un drum agricol care face legătura între comuna Urechești, județul Bacău, și municipiul Adjud, nu s-a asigurat la pătrunderea pe DN 2 și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 39 ani, din municipiul Botoșani. În urma coliziunii a rezultat rănirea ușoară a căruțașului, care a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 8 iulie a.c., ora 18.50, pe DN 23, în comuna Nănești, polițiștii din localitate au depistat un tânăr, în vârstă de 26 ani, din municipiul Focșani, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal. 

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?