Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617
Ediția: Marți 7 Mai 2024 Nr. 6617

Legume furate de pe câmp, bicicletă subtilizată din curte


Mai multe persoane sunt cercetate de polițiști pentru furt calificat. Unul a furat o bicicletă, alți doi un porc, iar alții legume de pe câmp. Printre cercetați se numără și doi copii, care au intrat într-o casă cu intenția de a sustrage bunuri, dar nu au reușit, ei fiind cercetați pentru tentativă la furt calificat.
    Astfel, sâmbătă, un bărbat din Garoafa a sesizat poliția cu privire la faptul că doi localnici i-au furat porcul din coteț, valoarea prejudiciului fiind de 1.000 lei. „La data de 04.07.2015, ora 14.00, polițiștii din Garoafa au fost sesizați de către un bărbat din localitate despre faptul că doi bărbați, în vârstă de 35, respectiv 48 ani, ambii din aceeași localitate, i-au sustras dintr-o anexă a gospodăriei o porcină în valoare de 1.000 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a transmis inspector principal Cătălina Murariu de la Biroul de Presă al IPJ. 
    O altă sesizare s-a primit în aceeași zi, jumătate de oră mai târziu, de la un bătrân din Focșani, care a reclamat faptul că i-a dispărut bicicleta din curte. La scurt timp de la sesizare, polițiștii l-au găsit pe principalul suspect în Piața Moldovei din municipiu, în timp ce încerca să valorifice bunul furat. „La data de 04.07.2015, orele 14.30, polițiștii focșăneni au fost sesizați de către un bărbat în vârstă de 81 ani, din localitate, despre faptul că în jurul orei 13.30 autori necunoscuți i-au sustras din curtea locuinței o bicicletă, în valoare de 300 lei. În urma activităților specifice desfășurate, principalul suspect a fost identificat, acesta fiind un bărbat, în vârstă de 49 ani, din mun. Focșani. Cel în cauză intenționa să vândă bicicleta în zona pieței agroalimentare. Prejudiciul a fost recuperat, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a adăugat inspector principal Murariu.
    Åži polițiștii din Ploscuțeni au întocmit un dosar penal în care fac cercetări pentru furt calificat, după ce în noaptea de sâmbătă spre duminică au fost sesizați cu privire la faptul că de pe un teren s-au furat legume, în valoare de 400 lei. „La data de 05.07.2015, ora 00.45, polițiștii din Ploscuțeni au fost sesizați de către un localnic, cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 42 ani, din com. Buciumeni, jud. Galați, i-a sustras de pe un teren mai multe legume (ardei), în valoare de 400 lei. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat”, a adăugat purtătorul de cuvânt al poliției.
    În atenția polițiștilor au ajuns și doi copii, unul din Golești și celălalt din Focșani, care sunt bănuiți că au intrat în casa unei persoane din localitate, după ce au forțat ușa și au răscolit-o în căutare de bani și bunuri. „La data de 04.07.2015, ora 11.45, polițiștii din Golești au fost sesizați despre faptul că un minor din Golești și altul din mun. Focșani, ambii în vârstă de 14 ani, au pătruns prin forțarea unei ferestre în casa unui bărbat din com. Golești. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat în locuință urme de scotocire, însă nu a fost reclamată dispariția unor bunuri sau a altor valori. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă la furt calificat”, a adăugat inspector principal Murariu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?