Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630
Ediția: Miercuri 22 Mai 2024. Nr. 6630

VIDEO și GALERIE FOTO: Corina, Alex Velea şi Smiley au făcut spectacol în Piaţa Unirii, urmează VAMA şi PHOENIX


Vremea nu a ținut vineri seară cu petrecăreții, dar aceștia și-au luat umbrelele, pelerinele și au venit să cânte alături de artiștii preferați. Concertul a fost deschis de Carmen, care a și dat startul „Petrecerii Adolescenților”, după care pe scena din Piața Unirii au urcat Cris și Vald, împreună One, cunoscuți, mai ales tinerilor, din Lala Band.
    Apoi, atmosfera a fost întreținută de Ana Baniciu și Alina Eremia. Aflată pentru a doua oară la Focșani, Alina Eremia a spus că își dorește ca toți cei din piață să se simtă bine. „Mă bucur foarte mult că am revenit la Focșani pentru că data trecută m-am simțit foarte bine, iar acum sper să fie și mai bine. Îmi doresc ca atmosfera să fie una frumoasă, să ne distrăm împreună și să cântăm împreună. Vă transmit tot binele din lume și vă pup tare, tare”, a spus Alina Eremia.
    După Alina Eremia, pe scenă au urcat Corina și dansatoarele ei. Persoanele venite la concert au cântat împreună cu Corina și nu au plecat din piață, chiar dacă a început să plouă. Înainte de concert, Corina a ținut să le ureze La mulți ani focșănenilor. „Vă pup tare, tare și vreau să vă văd mereu la fel de veseli și de frumoși ca în seara asta. La mulți, mulți ani”, a spus Corina.
    După Corina, care a cântat și ea tot în cadrul „Petrecerii Adolescenților”, pe scenă a urcat Alex Velea. Chiar dacă a plouat torențial, Alex nu a avut nici problemă să stea în ploaie și să susțină un super concert. S-a apropiat foarte mult de copiii care erau lângă scenă, a dat mâna cu ei și au cântat împreună. Și Alex Velea a avut un mesaj pentru focșăneni. „Salutare tuturor. Alex Velea este cu ochii pe voi. Am venit la Focșani să ne distrăm cu toți cei din piață și vreau ca toată lumea să fie cu mâinile în aer”, a spus Alex Velea.
    Concertul de vineri seara a fost încheiat de Smiley, care a cântat în cadrul „Zilelor municipiului Focșani” și care a fost așteptat să urce pe scenă de foarte multe persoane, care au plecat în timpul ploii, dar au revenit. „Focșani, La mulți ani!. Vă mulțumesc foarte mult că m-ați invitat aici și sper să nu vă udați prea tare. Sper ca până la urmă să vină și vara”, a spus și Smiley.
    Sâmbătă, începând cu ora 19.00, pe scena din Piața Unirii vor urca F Charm, Mike Diamonds, DJ LLP, Andreea Bănică, Puya, Vescan, Doddy, Ester, Anastasia, DJ AMI, DJ Wicked și Vama.
    Duminică, tot de la ora 19.00, pe scena din Piața Unirii, vor urca Maxim, Uddi, JO, Nadir, Connect-R și Phoenix.
    Prezentatorul spectacolelor este Octavian Ursulescu.

15 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?