Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

GALERIE FOTO: Excursii la Balcic și Moeciu pentru pensionarii CARP „Milcov”


Nouăzeci de pensionari membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) „Milcov” Focșani au participat la două excursii organizate de conducerea instituției. Jumătate dintre aceștia au mers pentru două zile la Balcic, în Bulgaria, iar cealaltă jumătate a fost la Moeciu. 
Potrivit celor spuse de Sandu Ploscaru, președintele CARP „Milcov” Focșani, urmează ca în septembrie să fie organizată cea de-a treia excursie, cu destinația solicitată de membrii pensionari. „Pentru că am avut foarte multe solicitări pentru Balcic, Bulgaria, vom repeta această excursie în septembrie. Vreau să spun că de abia ce am anunțat și locurile s-au ocupat deja în întregime. Pentru aceste excursii, participanții au plătit 100 de lei de persoană, bani din care s-a asigurat cazarea și mesele, iar transportul a fost suportat de instituția noastră. În afară de această a treia excursie pe care am planificat-o, dorim ca de 1 octombrie să organizăm o festivitate prilejuită de Ziua Vârstnicului. Și pentru că foarte mulți au dorit să o facem la un local, le vom respecta dorința. Pentru membrii noștri fideli organizăm mereu astfel de activități, cum ar fi excursii, întâlniri și alte evenimente distractive”, a declarat Sandu Ploscaru.
    La Balcic, excursioniștii s-au bucurat de peisajul superb oferit de întinderea mării, au vizitat vestitul Castel al Reginei Maria a României, Grădina Botanică, Casa Vinurilor și alte obiective. De asemenea, s-au plimbat pe faleză și au gustat din bunătățile locale.
    Și celelalte două zile, petrecute de pensionarii membri CAR în țară, au fost minunate. În prima zi ei au vizitat Castelul Peleș din Sinaia, Castelul Bran, Cheile Grădiștei și s-au cazat la Moeciu de Jos. A doua zi au plecat spre Sibiu, au mers apoi la Râmnicu Vâlcea, unde au vizitat Mănăstirea Cozia și, după ce au trecut și pe la Curtea de Argeș, s-au întors obosiți, dar mai bogați cu amintiri minunate, în Focșani.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?