Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Premii de 15.000 de dolari la turneul „Vrancea Trophy“


„Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focșani”, la tenis de câmp, cea mai importantă competiție sportivă a anului din Vrancea, se apropie de start. Debutul întrecerilor va fi la 27 iunie, odată cu primele jocuri de pe tabloul calificărilor. Până în prezent, așa cum rezultă din listele de înscriere de pe site-ul ITF Tennis.com, peste 125 de tenismeni, primii, din top 300 mondial, din aproape 30 de țări din Europa, cele două Americi, Asia și Africa, și-au exprimat opțiunea să joace la Focșani.
Este un nivel de opțiuni de participare superior celor din anii anteriori, generat și de noutățile aduse de ediția a X-a a „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focșani”: valoarea premiilor a crescut de la 10.000$ la 15.000$, oferiți de Consiliul Județean Vrancea și Municipiul Focșani prin Consiliul Local și Primăria Focșani, iar numărul de puncte ATP, de la 18, la 27. „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focșani” va oferi iubitorilor de tenis vrânceni o partidă demonstrativă cu o participare ce va fi comunicată ulterior, dar și două noutăți de natură organizatorică: spre finalul turneului, joi, 2 iulie, va avea loc Kids Clinic – schimburi de mingi între jucătorii de la meciul demonstrativ și copii, iar vineri, 3 iulie, Cupa Presei la care sunt invitați să concureze reprezentanții tuturor mass-media vrâncene. „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focșani”, integrat „Zilelor Municipiului Focșani”, este unul dintre cele 14 turnee Futures ce compun FRT Pro Circuit, Circuitul Internațional al României, sub egida Federației Române de Tenis și a Federației Internaționale de Tenis. „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focșani”, oferit vrâncenilor de Consiliul Județean Vrancea și Municipiul Focșani, a fost inițiat de reputatul promotor al tenisului focșănean, cel ce a fost profesorul George Bucuroiu și este organizat de Tenis Club Focșani, Clubul Sportiv Unirea Focșani, Federația Română de Tenis și Federația Internațională de Tenis.
Organizarea și buna desfășurare a „Vrancea Trophy – Trofeul CJ Vrancea – Municipiul Focșani” sunt posibile și datorită sponsorilor Artifex, Pandora, Premium Porc SRL, ca și partenerilor DEEP SERV, ALTDORF TEHNIK, Migami, Tricotton Junior, Brand Adviser, Contliv, Lancris, Cabinet Avocat Dan Adrian și susținătorilor Rotary Club Varana, Rotacart Varana Focșani, Interact Varana Focșani și Consiliul Județean al Elevilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?