Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

Încă 8 zile pentru înscrierea la Programul MOL de promovare a talentelor „Pot ajuta?”


Mai sunt doar opt zile pentru înscriere la ediția a zecea a Programului MOL de promovare a talentelor „Pot ajuta?”, prin care tinerilor talentați la sport și arte li se oferă sprijin financiar. Ghidul programului și formularele de aplicare se găsesc pe www.pentrucomunitate.ro, precum și www.molromania.ro. De asemenea, detalii cu privire la acest program pot fi obținute accesând linkul: http://pentrucomunitate.ro/web/index.php?option=com_content&view=article&id=506&Itemid=37&lang=ro
    În program se pot înscrie elevi născuți între anii 1997 și 2007 inclusiv, dar și echipe de sportivi sau ansambluri artistice de la școli, licee, cluburi sportive sau de expresie artistică din România, cu elevi din categoria de vârstă sus menționată, care au obținut rezultate foarte bune la concursuri naționale și internaționale în domeniul sportiv sau artistic și au nevoie de sprijin material pentru dezvoltarea și continuarea carierei. Atenție! Termenul limită de aplicare este 27 iunie!
    Volumul total al sponsorizărilor este de 350.000 lei, din care 160.000 lei în domeniul sporturilor, 120.000 lei în domeniul artelor și 70.000 lei pentru categoria de vârstă de peste 18 ani. Un solicitant poate să obțină finanțare în valoare maximă de 10.000 lei pentru: achiziționare de materiale, echipament, instrumente sau alte produse necesare pregătirii solicitantului în vederea obținerii de performanțe în domeniul sportiv sau artistic. Nu se acceptă solicitările de achiziționare a unor mijloace fixe pentru dotarea sălilor de sport; acoperirea cheltuielilor de transport pentru participanți, ca să poată ajunge la concursuri internaționale și naționale, antrenamente, tabere de antrenament, cantonamente, respectiv competiții, tabere de profil, cursuri, expoziții, concerte.

    Documente necesare înscrierii

    Dosarul de participare se trimite într-un singur exemplar prin poștă, la adresa:
Fundația Pentru Comunitate, 400110 Cluj, O.P. 1, C.P. 1141. Acesta trebuie să cuprindă: formularul de aplicare completat; ofertă (oferte) de preț valabile pentru cumpărarea produselor prevăzute; declarația părintelui / reprezentantului legal; declarația de susținere din partea antrenorului / profesorului pregătitor; documentația rezultatelor anterioare ale aplicantului din anii 2014 și 2015 (tabel și copiile diplomelor sau liste de rezultate descărcate de pe site-urile oficiale ale concursurilor); fotografii, înregistrări audio video pentru categoria arte pe suport CD sau DVD; articole, apariții în mass media despre performanțe (constituie avantaj). Dosarul trebuie să conțină doar xerocopiile actelor solicitate pentru că documentele expediate nu se mai returnează.
    Organizatorii atenționează asupra faptului că dosarele care nu conțin documentele solicitate la punctele 1-5 vor fi considerate neeligibile, iar un participant poate depune un singur dosar de participare. Pentru solicitările individuale sunt acceptate doar diplomele obținute individual, iar pentru solicitările în grup sau echipă sunt acceptate doar diplomele obținute în grup sau echipă. „IMPORTANT: Pe prima pagină a dosarului se menționează următoarele date: Numele solicitantului /solicitanților; Numele reprezentantului legal al solicitantului și calitatea acestuia (părinte sau tutore); numărul de telefon; adresa de e-mail. Dosarele complete vor fi evaluate de un juriu de specialitate format din personalități ale lumii sportive și artistice, care va acorda punctajul în funcție de performanțele, respectiv situația socială a participanților. Lista câștigătorilor va fi aprobată de consiliul director al Fundației Pentru Comunitate. Fundația va informa fiecare solicitant în scris (prin e-mail sau poștă) asupra rezultatului final al programului, după care va încheia contracte cu solicitanții câștigători. Câștigătorii vor primi sponsorizarea doar după semnarea și returnarea contractului de sponsorizare”, se precizează în materialul informativ de pe site-ul Fundației pentru Comunitate.
    Suma acordată fiecărui câștigător va fi virată în contul bancar menționat în contractul de sponsorizare. Rezultatele vor fi publicate pe site-urile www.pentrucomunitate.ro și www.molromania.ro până la data de 15 august 2015, iar câștigătorii vor fi înștiințați în scris până pe 30 august 2015.
    Informații și detalii suplimentare se pot obține sunând la numărul 0752.018.760 (în zilele lucrătoare, între orele 10.00-17.00) sau scriind pe adresa de email talente@pentrucomunitate.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?