Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Bărbatul care a ÎNJUNGHIAT doi consăteni, pus sub control judiciar


Ilie Stan, bărbatul din comuna Vârteșcoiu, pe care procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea l-au reținut joi pentru săvârșirea a două infracțiuni la tentativă de omor, a fost prezentat, vineri, magistraților Tribunalului Vrancea cu propunere de arestare preventivă. Propunerea procurorilor a fost respinsă, bărbatul fiind pus sub control judiciar.
    Reamintim că el a fost reținut joi, pentru fapte comise în lunile martie și aprilie, victimele fiind consăteni de-ai săi. Una dintre victime a fost înjunghiată în omoplat, iar cea de-a doua în abdomen. În cazul primei fapte a fost vorba de o ceartă iscată pe fondul stării avansate de ebrietate, iar în cel de-al doilea caz se mai fac încă verificări, întrucât motivul nu este clar. Victima și autorul s-ar fi întâlnit pe drum, acesta din urmă ar fi întrebat victima dacă nu merge să doarmă la ea, iar în momentul în care răspunsul a fost nu, autorul a scos un cuțit și i l-a înfipt victimei în abdomen.
Inițial, faptele au avut alte încadrări, care s-au schimbat după ce anchetatorii au aflat date cu privire la stările se sănătate ale victimelor. „Faptele au fost comise în lunile martie și aprilie, suspectul fiind același în ambele cazuri. Acesta a lovit cu un cuțit două persoane, motiv pentru care s-au reținut două fapte de tentativă la omor. Avem suficiente elemente pentru a reține cele două infracțiuni cu încadrare unică, tentativă la omor calificat, motiv pentru care s-a dispus reținerea suspectului”, ne-a declarat joi, după reținere, procurorul Liviu Oprișan, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?