Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

GALERIE FOTO: Pălăriile extravagante iau cu asalt selectul hipodrom din Ascot


Regina Marii Britanii Elisabeta a II-a a asistat marți la prima zi a competiției hipice Royal Ascot, care reunește crema societății britanice și este renumită pentru pălăriile extravagante pe care le afișează femeile, relatează EFE. Timp de cinci zile, aproximativ 300.000 de persoane vor frecventa hipodromul din Ascot, una din proprietățile Coroanei britanice din sudul țării. Suverana, în vârstă de 89 de ani și soțul ei, ducele de Edimburgh, 94 de ani, și-au făcut apariția în caleașcă însoțiți cu această ocazie de prințul Harry și de ducele de York.
    Regina a afișat o ținută roz intens, cu pălărie asortată, în timp ce ducele a venit îmbrăcat într-un costum gri închis. În această zi însorita de primăvară cu temperaturi de 22 de grade, prințul Charles și soția sa Camilla au venit de asemenea cu trăsura, el cu joben negru, iar ea cu o pălărie de culoare verde deschis.
    Accesoriile extravagante purtate pe cap de femei au rivalizat încă o dată cu competiția hipică pentru care regina Elisabeta a II-a are o slăbiciune deosebită. În 2013, unul din caii său pur-sânge, Estimate, a câștigat cea mai importantă probă la Royal Ascot — trofeul Gold Cup — rezervat cailor în vârstă de peste 4 ani și care nu fusese niciodată cucerit de un cal regal în 207 ani de istorie a competiției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?