Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: TRAGEDIE la Cîrligele! Un tânăr a murit strivit de propria maşină, părinţii sunt DISPERAŢI


Un tânăr de 26 de ani din comuna Cîrligele a murit aseară, în urma unui accident rutier, care s-a produs pe DJ 205 B, între Cîrligele și Dălhăuți. Laurențiu P. conducea un autoturism marca Dacia în momentul în care a pierdut controlul asupra acestuia și s-a răsturnat în afara părții carosabile. Pentru că nu ar fi avut centura de siguranță cuplată, dupa cum spun localnicii, tânărul a fost proiectat din autoturism și prins sub acesta. El a murit pe loc și a fost scos de sub mașină de pompierii de la descarcerare. La locul accidentului a ajuns și o ambulanță, dar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului, după manevrele de resuscitare fiind declarat decesul.
La fața locului au ajuns si polițiștii din localitate, dar și cei de la Biroul Rutier Focșani, care au făcut verificări pentru a stabili cauza accidentului. Până acum nu se știe cu certitudine care a fost motivul pentru care tânărul a pierdut controlul asupra volanului. Unii spun că ar fi avut viteză, altii că ar fi efectuat o depășire, aceste aspecte urmând a fi clarificate în urma anchetei. ‘’Din primele verificări a rezultat că un tânăr de 26 de ani, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia, pe direcția Cîrligele-Dălhăuți, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă în partea dreaptă a sensului de mers, răsturnându-se. Conducătorul auto a fost proiectat din autoturism, rămânând imobilizat sub acesta. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto. Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a accidentului”, ne-a declarat inspector principal Ionuț Groza, de la Biroul Rutier Focșani.
La locul tragediei au ajuns și foarte mulți localnici, dar și părinții băiatului de 26 de ani. Părinților li s-a făcut rău, iar localnicii le-au sărit în ajutor, dându-le apă și pastile.
După cercetarea locului faptei, trupul neînsuflețit al băiatului a fost ridicat și transportat la Serviciul de Medicină Legală Vrancea pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului. În momentul în care trupul neînsuflețit a fost ridicat de la locul tragediei și urcat în mașină, tatăl și-a strigat cu ultimele puteri fiul și se tot intreba de ce i s-a întâmplat o așa nenorocire. Nu doar familia l-a plâns pe Laurențiu ci și cunoscuții, care au venit în număr mare la locul tragediei. Printre ei și o tânără care a povestit că în urmă cu aproximativ o săptămână ieșise cu el la discotecă, iar înainte de tragedie a simțit că trebuie să îi scrie un mesaj.
   

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?