Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Polițistul Vîrlan, în arest la domiciliu. Foștii colegi sunt obligați să-l supravegheze


Marius Maricel Vîrlan, polițistul din Mărășești care a fost trimis în judecată pentru fapte de corupție, a fost plasat în arest la domiciliu. După luni bune petrecute în arestul poliției, magistrații Tribunalului Vrancea au decis ieri să-l plaseze pe fostul om al legii în arest la domiciliu.
    De supravegherea sa se vor ocupa foștii colegi de la Poliția Orașului Mărășești, care au fost însărcinați de instanță să verifice dacă Vîrlan respectă sau nu obligațiile ce i-au fost impuse. Astfel, instanța i-a impus să nu discute cu părțile vătămare, dar nici cu martorii, printre care și fostul său șef, comisarul șef Ginel Zahariea, șeful Poliției Orașului Mărășești.
    „(…) dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatului Vîrlan M. în prezent deținut în Penitenciarul Focșani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu (…) fals intelectual (…) uz de fals (…) luare de mită (…) favorizarea infractorului (…) și înșelăciune (…) cu măsura preventivă a arestului la domiciliu, (…) impune inculpatului obligația de a nu părăsi imobilul din care locuiește, din orașul Mărășești (…) fără permisiunea instanței de judecată. Desemnează ca organ de supraveghere – Poliția Orașului Mărășești. (…) pe durata arestului la domiciliu, inculpatul are următoarele obligații: – să se prezinte în fața instanței de judecată ori de câte ori este chemat; – să nu comunice cu persoanele vătămate din cauză și anume: Baicu Daniela, Glavana Lenuța, Lupu Ana Ecaterina, Hrib Valentina, Mereuță Toader, Mereuță Nicuța, Mereuță Paula, Marin Mihai Daniel, Stratulat Costică, Neculai Adrian, Trifan Robert Mihail sau membrii de familie ai acestora, SC AMD Credit SRL Iași, SC Contelemar GAZ SRL Vînători, SC Cosana SRL, Întreprinderea Individuală Hrib Valentina; – să nu comunice cu martorii din prezenta cauză (…) atrage atenția inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credință a măsurii sau a obligațiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive. Fixează termen pentru verificarea arestului la domiciliu și continuarea judecății la data de 15 iulie 2015 (…)” se arată în soluția instanței.
     

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?