Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Copil de doi ani, bătut de concubinul mamei sale pentru că era obraznic


Un bărbat de 32 de ani, din Odobești, va fi judecat de magistrații Judecătoriei Focșani pentru violență în familie. Victima sa este un copil de numai doi ani, fiul concubinei sale. Florin T. l-a bătut pe micuț în data de 14 decembrie anul trecut, pe motiv că nu era cuminte și a umblat la sobă. L-a lovit cu palmele peste față și corp, provocându-i leziuni ce au necesitat 4-5 zile de îngrijiri medicale. După ce l-a bătut, l-a dat și afară din casă, micuțul fiind găsit în scara blocului de o mătușă a concubinei, care l-a luat și l-a dus la poliție. Audiat fiind, bărbatul a recunoscut și a spus că regretă fapta. El mai este judecat într-un dosar pentru lovire sau alte violențe, amenințare și distrugere.
    În timp ce el abia a fost trimis în judecată, un alt bărbat, care a bătut un copil și l-a dat afară din casă în toiul iernii, desculț, își așteaptă pedeapsa. Este vorba despre Nicolae G., din comuna Gologanu, care a fost trimis în judecată la finele anului trecut. Nicolae G., de 38 de ani, băut fiind, l-a bătut pe copilul concubinei sale, în vârstă de 10 ani, apoi l-a dat afară din casă.
În seara zilei de 20 decembrie 2013, polițiștii din localitate au fost anunțați de  un localnic despre faptul că în fața sediului primăriei din localitate este un copil, care plânge și nu este îmbrăcat corespunzător, mai ales că era iarnă în toată regula. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și l-au găsit pe copilul de 10 ani, care era desculț. Acesta le-a spus oamenilor legii că mama sa și concubinul ei l-au agresat și că nu mai vrea să se întoarcă acasă. Polițiștii l-au luat pe copil și l-au dus la domiciliul mamei și al concubinului. După ce au purtat o discuție cu cei doi, oamenii legii au plecat, iar copilul a rămas cu părinții.
Nu a stat prea mult acasă, căci după jumătate de oră, oamenii legii l-au regăsit pe băiat în fața primăriei. Cel mic le-a spus că a plecat din nou de acasă pentru că, după plecarea polițiștilor, a fost din nou bătut. Ulterior, copilul a fost adus la Adăpostul Temporar pentru Copilul Delincvent și din Stradă Focșani, iar la controlul medical la care a fost supus s-a constatat că pe corpul său erau urme de violență. La audieri, bărbatul trimis în judecată pentru rele tratamente aplicate minorului nu a recunoscut că l-a bătut pe băiat. A recunoscut doar că era băut în seara zilei de 20 decembrie 2013. De asemenea, a susținut că minorul nu a mai dorit să stea acasă cu el și concubina sa.
    Instanța se va pronunța în cazul său peste câteva zile, respectiv pe 17 iunie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?