Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Doi liceeni au șansa să fie cercetași pentru o zi


Subunitățile de cercetare ale structurilor Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focșani vor desfășura în perioada 22 iunie – 03 iulie tabăra de instrucție la apă, în zona de responsabilitate. În cadrul pregătirii specifice la apă, conducerea brigăzii va implementa proiectul de vară „Cercetaș pentru o zi”, unde 2 elevi de liceu, cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, se vor pregăti alături de cei mai buni militari ai Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” pentru a fi inițiați în tainele cercetării.
     Elevii care doresc să se înscrie la proiect o pot face pe adresa de e-mail: relatii.publice01270@forter.ro, până la data de 17 iunie. Pentru înscriere, elevii trebuie să fie apți din punct de vedere medical și să completeze răspunsuri cu privire la motivele pentru care au vrut să participe la proiect, ce știu despre cercetașii militari, dar și despre atuurile pe care le au față de ceilalți participanți înscriși.
Proiectul se va derula în perioada 30 iunie, ora 08.00 (echiparea cercetașilor și deplasare în tabăra la apă) – 01 iulie, ora 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?