Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

VIDEO și GALERIE FOTO: Petrecere cu premii de ziua copiilor, oferită de Premium Porc


Copii, părinți și bunici au participat, ieri, la Petrecerea organizată de compania Premium Porc în Parcul central din Golești, cu ocazia Zilei Copiilor. Petrecerea pentru copii organizată de Premium Porc este deja o tradiție și, împreună cu celelalte acțiuni din domeniul educațional, arată interesul companiei cu acționariat danez pentru viitorul comunităților în care își desfășoară activitatea. A fost o vreme minunată pentru petrecere, iar copiii s-au simțit foarte bine. Petrecerea organizată de Premium Porc a fost susținută și de primăria comunei Golești, la manifestări fiind prezent și primarul Alexandru Zar. O manifestare similară a fost organizată de compania daneză și în localitatea Negreni (Olt) unde deține încă o fermă de animale.

    Petrecerea copiilor a început de 10.30 cu jocuri și surprize. Copiii au putut participa la concursuri cu premii, iar marele premiu a fost o bicicletă, câștigat de o fetiță. ” 1 iunie, Golești: Copiii din Focșani, Golești și Slobozia Ciorăști s-au distrat de minune, luni, de Ziua Copilului la petrecerea organizată de Premium Porc Group în parcul din Golești. Copiii au avut parte de concursuri inedite și de provocări care i-au pus la încercări dificile, totul pentru a câștiga zecile de premii oferite de Premium Porc Group. Au fost mingi de volei, mingi de fotbal, seturi de badminton, dar copiii au putut câștiga și rucsacuri, dar și marele premiu, o bicicletă și o cască de protecție. Pentru premiul cel mare – bicicleta Premium Porc – în finală s-au întrecut două fetițe din municipiul Focșani, iar publicul a votat-o drept câștigătoare pe Mădălina Acatrinei – preșcolar în grupa mare. În final, toți copiii au fost căștigători la petrecerea organizată de Premium Porc Group la Golești, căci aceștia au primit dulciuri, diplome de participare, baloane colorate și face-painting. Alături de copiii care au venit la petrecere, au fost și profesorii acestora, dar și autoritățile locale din Golești.”, se arată pe pagina de Facebook a Premium Porc.

    Nu este pentru prima dată când compania Premium Porc Group se implică în organizarea unor astfel de evenimente, petreceri asemănătoare fiind organizate și în anii trecuți. Reprezentanții Premium Porc au arătat la fiecare acțiune că evenimentele organizate de companie sunt dedicate copiilor și mediului. „Pentru Premium Porc o atenție sporită o primesc copiii, sectorul educațional și mediul, bineînțeles. Ce ocazie mai bună decât 1 Iunie să organizezi ceva pentru copii”, au arătat cei de la Premium Porc.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?