Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

Tânăr ÎNJUNGHIAT cu un briceag la barul din sat


Un tânăr de 25 de ani a ajuns ieri după-amiază la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență „Sfântul Pantelimon” Focșani, după ce a fost înjunghiat. S-a întâmplat în satul Târâtu, comuna Poiana Cristei, după cum ne-au spus polițiștii, după ce victima și persoana care i-a înfipt lama unui briceag în spate ar fi consumat împreună băuturi alcoolice, apoi s-au luat la ceartă. În momentul altercației, cei doi se aflau la un magazin din sat, la scenă asistând mai multe persoane, după cum ne-au spus sursele noastre.
    Imediat după incident s-a sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj medical, care a preluat victima și a transportat-o la UPU pentru investigații. Potrivit primelor informații furnizate aseară de polițiști, lama cuțitului i-ar fi atins victimei un plămân.
    Pentru a se stabili ce s-a întâmplat și cum s-a produs incidentul, care este destul de grav, la Poiana Cristei au ajuns aseară procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea și un ofițer de la Serviciul de Investigații Criminale din cadrul IPJ Vrancea pentru a efectua cercetarea la fața locului. În funcție de ce se va stabili în urma verificărilor și de starea victimei, anchetatorii vor hotărî dacă se impune luarea unei măsuri sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?