Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

GALERIE FOTO: Adio, Cuza! Emoţii şi speranţe pentru absolvenţii cuzişti


A fost ultima zi în care profesorii le-au fost profesori, iar colegii colegi. De acum, vor lua viața în piept și vor trece prin ea, după examenul de Bacalaureat, cu  curaj, demnitate și corectitudine, dar și cu un „cufăr” de cunoștințe, dobândite în liceu. Elevii claselor a XII-a de la Colegiul Național „Al. I. Cuza” Focșani au participat, vineri, la festivitatea de premiere. Cu lacrimi în ochi, ei și-au luat la revedere de la profesori.
Îmbrăcați festiv, în robe albastre, elevii, împreună cu părinții sau cu prietenii, toți emoționați, au umplut sala Teatrului Municipal „Maior Gh. Pastia”, acolo unde, începând cu ora 17.00, a avut loc festivitatea de premiere. Pe scenă au urcat elevii tuturor claselor de a XII-a, iar cei mai buni elevi au fost premiați. Șeful promoției 2011-2015 din cadrul Colegiului Cuza a fost desemnat elevul Alexandru Tănase, de la clasa a XII-a D, profil chimie-biologie, care a obținut media generală pe toți anii de liceu – 9,99. Cheia Colegiului a fost înmânată unei eleve de clasa a XI-a, Laura Tumurică.

De asemenea, fiecare catedră a acordat câte un premiu unor elevi merituoși, după cum urmează: Premiul catedrei de educație muzicală lui Ionuț Bulimej;  Premiul catedrei de Geografie Silviei Moroiu;  Premiul catedrei de Limba și Literatura Română Violetei Croitoru; Premiul catedrei de Chimie lui Răzvan Olariu,  Premiul catedrei de Matematică lui Andrei Vlad Trofin, Premiul catedrei de Fizică lui Alexandru George Măiereanu; Premiul catedrei de Arte Vizuale Dianei Tătar,  Premiul catedrei de Biologie lui Mihai Ciocârlan; Premiul catedrei de Limba Engleză Andreei Modreanu; Premiul catedrei de Istorie lui Claudiu Toma.
La final, elevii au mărșăluit prin oraș, iar când au ajuns în Piața Unirii au eliberat baloane.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?