Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Cupa Vrancea Taekwondo, în sprijinul celor trei frați bolnavi din Dumbrăveni


Clubul Sportiv „Addras Taekwondo” organizează sâmbătă, 30 mai, cea de a patra ediție a competiției „Cupa Vrancea Taekwondo”, ce va avea loc în Sala Sporturilor din Focșani. Ediția din acest an este una specială, pe parcursul ei derulându-se și o campanie umanitară de strângere de fonduri pentru Alina, Andreea și David, cei trei frați grav bolnavi din Dumbrăveni, al căror caz a fost relatat pe larg într-o ediție a cotidianului nostru, pe care îl puteți reciti accesând linkul:  http://www.monitorulvn.ro/articole/video-si-galerie-foto-alina-andreea-i-david-trei-copii-care-au-nevoie-de-ajutorul-nostru_2_176572.html
    Astfel, toți cei care vor cumpăra un bilet la această competiție, care costă doar 5 lei, vor avea satisfacția că, pe lângă spectacolul oferit de sportivi, au contribuit la binele acestor trei copii, pentru că toate fondurile provenite din vânzarea biletelor dar și o parte din încasările organizatorilor vor fi direcționate către ei. Situația celor trei frățiori este de-a dreptul dramatică. Alina, fetița cea mare, are 14 ani, cântărește doar 15 kilograme și este imobilizată la pat, fiind bolnavă de paralizie spastică -parencefalie, dereglări de deglutiție și epilepsie, cu sechele de encefalită cu herpes virsus. Andreea are opt ani și s-a născut bolnavă de Talasemie. Viața ei depinde de transfuzia lunară făcută la Fundeni și injecția zilnică, a cărei descărcare durează 12 ore. Mezinul familiei, David, are 3 ani și jumătate și este autist. Aceștia sunt cei trei copii ai Elenei Bican, de 31 de ani, și ai lui Șerban Pârvu, de 51 de ani, din Dumbrăveni, doi părinți sărmani, care dau în fiecare zi, de 14 ani încoace, o triplă luptă pe viață și pe moarte, ca să le mențină existența puilor lor pe linia de plutire. Bieții oameni nu mai știu cum să se împartă fizic și psihic, nu mai știu cum să își drămuiască puținii bani și, ajunși la disperare, au cerut public ajutor, prin articolul publicat în cotidianul nostru, tuturor celor care au inima să îl acorde.
    Acestor copii le vor fi donați banii proveniți din vânzarea biletelor la „Cupa Vrancea Taekwondo”.

   Sunt așteptați să se înscrie cât mai mulți sportivi!

    Cea de a IV-a ediție a Cupei Vrancea Taekwondo este destinată tuturor grupelor de vârstă – copii, cadeți, juniori și seniori. Potrivit celor transmise de organizatori, „fiind un turneu de tip «Open», au fost invitate să participe cluburi din țară și din străinătate, organizatorii sperând să aibă înscriși pe grilele de concurs mai mulți sportivi decât la edițiile anterioare care au avut loc în anii 2010, 2011, 2102. În pauza competiției va fi prezentată o demonstrație de măiestrie în dans sportiv de către membrii clubului de dans sportiv «Alexander’s Dance» Focșani care, cu siguranță, vor impresiona prin eleganță și stil. Biletul de intrare este de 5 lei pentru adulți. Copiii însoțiți de părinți au intrarea gratuită, toți spectatorii fiind rugați să aibă asupra lor documentele de identitate pentru o eventuală identificare de către organele de menținere și restabilire a ordinii și liniștii publice. Invităm pasionații de sporturi de contact și nu numai, la spectacolul artelor marțiale care va avea loc în «catedrala» sportului vrâncean, pe 30 mai”, transmit organizatorii.
    Cupa Vrancea Taekwondo este organizată de Clubul Sportiv „Addras Taekwondo”, cu sprijinul Consiliului Local și al Primăriei Focșani, parteneri fiind Agetur, Umoserv-Sisteme de Securitate și AS Dinamo Focșani. „Monitorul de Vrancea” este partener media al acestei competiții.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?