Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

INFOPOL


Evenimente rutiere

    La data de 19 mai a.c., ora 08.05, pe str. Prof. G. Longinescu din municipiul Focșani, A. Alina, de 33 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat la schimbarea direcției de mers, moment în care a acroșat o bicicletă condusă de C. Liliana, de 37 ani, din aceeași localitate. Femeia se deplasa în aceeași direcție de mers, pe bicicletă fiind și fiica sa, în vârsta de 4 ani. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a minorei. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar în cazul biciclistei, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 19 mai a.c., ora 21.05, pe str. Mr. Gh. Pastia din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe B. Aurel, de 59 ani, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,51mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 20 mai a.c., ora 00.30 pe str. Odobești din municipiul Focșani, polițiștii l-au depistat pe Åž. Aurelian, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital unde i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?