Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Noul SUV – Citroen Aircross


Citroën Aircross se mândrește cu o apariție inedită pe segmentul SUV, grație proporțiilor echilibrate și extrem de fluide, ce conferă concept car-ului protector și primitor o identitate puternică și un spirit optimist. Habitaclul oferă ocupanților o nouă perspectivă asupra călătoriilor cu mașina prin design-ul modern, luminos, fresh și funcțional ce creează o stare fizică și mentală de bunăstare.
    Combinând cu succes forța cu energia pozitivă, Citroën Aircross poate fi calificat drept un SUV protector și extrem de primitor. 100% optimist, vehiculul elimină orice urmă de agresivitate și optează pentru:
– O personalitate unică, pură și optimistă, grație proporțiilor echilibrate cu accente orizontale subliniate de formele fluide și naturale, valorizate de componente grafice puternice, inclusiv „Alloy Bumps” și „Air Signs”. Rezultatul final este amplificat de culoarea caroseriei roșu- portocaliu, ce inspiră energie și calm precum și de materialele inovatoare, care denotă robustețe;
– O strategie de stilizare axată pe funcționalitate și aerodinamică.
    Concept car-ul vine echipat cu două ecrane de 12 inch HD, dintre care unul este mobil și poate fi mutat de la un pasager la altul. Fiecare scaun este prevăzut cu difuzoare și microfoane pentru a încuraja dialogul dintre pasageri. Inteligența tehnologică este mai mult decât evidentă prin optarea pentru un sistem de propulsie de tip plug-in hybrid, ce combină eficiența cu performanța de nivel înalt.     Experimentați senzații inedite și o nouă abordare a călătoriilor la bordul noului Citroën Aircross, grație tehnologiilor inovatoare.
    Citește mai multe pe: http://www.eblogauto.ro/citroen-aircross-suv/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?