Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Un tânăr a furat un stilet militar și o căciulă de nurcă


Un tânăr din comuna Tâmboiești a fost trimis în judecată pentru săvârșirea mai multor infarcțiuni de furt calificat. În total, Ionuț Sebastian L. a spart trei case și a  furat bunuri de aproape 5.000 lei. Prima faptă a comis-o în perioada 16-18 august 2014, când a pătruns prin efracție într-o casă și a furat bunuri în valoare de 3.500 lei. A plecat cu televizoare și alte bunuri, dar a fost observat de un localnic în timp ce se chinuia să care bunurile. A abandonat un televizor și a dispărut. Cea de-a doua faptă a comis-o în perioada 18-27 august 2014. Atunci, el a pătruns într-un alt imobil și a furat o bormașină, un flex și două prelungitoare. A treia spargere a dat-o în perioada 15 august – 15 septembrie 2014. A plecat din casa prăduită cu un ceas electric, o butelie, un stilet militar pentru ținuta de gală, fierăstraie, dar și cu o căciulă din blană de nurcă.
    Despre două dintre spargeri tânărul a spus că nu știe nimic și că nu-și explică cum au fost găsite la fața locului urmele sale papilare. În cel de-al treilea caz a recunoscut. Nici nu avea alternativă, fiind văzut de un localnic.
    Băiatul nu este la prima abatere. La data de 28 ianuarie a.c., instanța a dispus internarea sa într-un centru de detenție pentru o perioada de 4 ani. În dosar se constituie părți civile doar două dintre părțile vătămate, una cu 3.500 lei, iar cealaltă cu 800 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?