Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

ULTIMA ORĂ! Mamă a 12 copii, moartă la naștere



    Familia unei femei din comuna Slobozia Bradului, care a murit la naștere în Spitalul din Râmnicu Sărat, acuză cadrele medicale de malpraxis. Vrânceanca, ce avea acasă 11 copii, a murit sâmbătă, la nașterea celui de-al 12-lea copil, ca urmare a unei hemoragii, după operația de cezariană.
    Soțul femeii, Iulian Moise, din Slobozia Bradului, județul Vrancea, a declarat presei din Buzău că soția sa, în vârstă de 40 de ani, gravidă în luna a noua, a fost dusă la secția de ginecologie a Spitalului Municipal din Râmnicu Sărat, sâmbătă după-amiază, întrucât avea dureri. Atunci când a  fost preluată de medic, femeia avea tensiunea foarte mare, motiv pentru care medicii au decis să-i facă operație de cezariană, lucru care s-a și întâmplat, totul decurgând normal, după cum spune soțul. Apoi au apărut complicațiile și femeia a fost operată din nou.
    Bărbatul a povestit presei din Buzău că a fost sunat doctorul căruia i s-a spus că este o urgență, apoi femeii i s-a făcut fișa și a fost băgată imediat în operație. Bărbatul povestește că după aproximativ o oră doctorul i-a spus că bebelușul este bine, dar că este o problemă cu soția care are hemoragie, precizând că dacă nu se va opri va trebui să o opereze din nou, lucru care s-a și întâmplat.
    Iulian Moise a adăugat că după aproximativ o oră, medicul ar fi ieșit din sală și i-ar fi spus că soția a murit, asta în condițiile în care operația a decurs bine, dar femeia a intrat în stop-cardiorespirator în momentul în care urma să fie pusă pe targă și dusă în salon.
    Bărbatul a adăugat că va depune plângeri la Poliție și la Colegiul Medicilor întrucât medicii au greșit. El a adăugat că soția lui a născut 11 copii și nu a avut nicio problemă, dar și că nu suferea de nicio boală. La nivelul Spitalului municipal Râmnicu Sărat a fost declanșată o anchetă. Trupul neînsuflețit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală Buzău, iar în urma necropsiei se va stabili ce a dus la decesul acesteia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?