Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Concursul pentru postul Luminiței Balaban, pe 22 aprilie


Ministerul Educației și Cercetării Åžtiințifice (MECS) a stabilit data la care se va desfășura concursul pentru ocuparea funcțiilor de inspector școlar general adjunct și director al Casei Corpului Didactic Focșani. Astfel, cele două concursuri vor avea loc pe 22 aprilie. Cei șapte candidați care concurează pentru funcțiile de inspector școlar general adjunct și șef al Casei Corpului Didactic trebuie să se prezinte pe 22 aprilie la sediul MECS.
Reamintim că pentru ocuparea funcției de inspector școlar general adjud s-au înscris: Luminița Balaban, care ocupă în prezent această funcție, profesorul pentru învățământ primar Constantin Ionescu, de la Școala Gimnazială Emil Atanasiu” din Garoafa, și profesorul de filosofie Gicu Valentin Dogaru, cadru didactic la Liceul „Emil Botta” din Adjud și secretar al Sindicatului Liber din Învățământ Vrancea.
Pentru funcția de director al Casei Corpului Didactic se „bat” actuala șefă a instituției, Aurelia Neagu, inspectorul de fizică Lidia Dumbravă, Rodica Ștefana Franciuc, de la Colegiul Tehnic „Edmond Nicolau”, și Nicolae Damian, directorul Școlii Gimnaziale Pufești.

24 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?