Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

GALERIE FOTO: O femeie și doi bărbați, „săltați“ de polițiști pentru comiterea mai multor infracțiuni


Doi bărbați și o femeie au fost reținuți de polițiștii Secției Nănești, ieri, ei fiind suspectați de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat, favorizarea infractorului și tăinuire. Un al patrulea suspect nu a fost găsit deocamdată. Potrivit informațiilor primite de la ofițerul de presă al IPJ Vrancea, doi dintre ei, Alexandru Răzvan H., de 27 de ani, din Râmnicu Sărat, și Fănel B., de 25 de ani, din comuna Slobozia Bradului, ar fi dat două spargeri în perioada noiembrie-decembrie 2014. Mai exact, ei  ar fi spart două case din comuna Ciorăști și ar fi sustras diferite bunuri, într-unul dintre cazuri prejudiciul fiind estimat la peste 9.000 lei.
    Un alt suspect, Sorin E., de 29 de ani, din comuna Boldu, județul Buzău, este suspectat că a cumpărat bunuri din cele furate de cei doi, deși știa că acestea provin din infracțiuni, el fiind acuzat astfel de favorizarea infractorului. Mai mult, el ar fi încercat să inducă organele de urmărire penală în eroare. În dosar este cercetată și o femeie, Mariana V., de 40 de ani, din Râmnicu Sărat, în sarcina sa fiind reținută infracțiunea de tăinuire. Sorin E., Alexandru Răzvan H. și femeia de 40 de ani au fost reținuți ieri, după ce au dat declarații în fața procurorilor, cel de-al patrulea suspect nefiind găsit deocamdată. Persoanele reținute vor fi prezentate instanței cu propunere de arestare preventivă. 
    La sediul parchetului a ajuns ieri și mama unuia dintre suspecți, care a susținut că băiatul ei este nevinovat. Ea a afirmat că fiul său a cumpărat o plasmă care era furată, dar nu ar fi avut cunoștiință despre acest lucru. Femeia a adăugat că fiul său a mai făcut pușcărie acum vreo 9 ani, tot pentru infracțiuni de acest gen.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?