Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Pe drumul național 2 N se circulă în continuare cu restricții


Pe drumul național 2 N se circulă în continuare cu restricții. Pe lângă problemele existente între Chiojdeni și Jitia, ISU a comunicat aseară că au apărut altele la Dumitrești și Bordești. Potrivit informațiilor primite de la ISU Vrancea, ca urmare a unei alunecări de teren în comuna Bordești, DN 2 N pe o suprafață de aproximativ 50 metri liniari a fost afectat, traficul rutier desfășurându-se aseară, pe un singur sens. Tot din cauza unei alunecări de teren, la Dumitrești, o falie de pământ a acoperit circa 6 metri liniari din DN 2 N și, potrivit informațiilor primite de la ISU Vrancea, aseară, în jurul orei 18.00 și aici se circula pe un singur sens. Cu privire la această informare, Marian Paraschiv, șeful Secției de Drumuri Naționale ne-a spus că problemele nu sunt noi, ci de anul trecut. „În cele două puncte sunt calamități existente unde tasările s-au accentuat. S-au făcut completări cu balast în cele două puncte”, ne-a spus Paraschiv.
    În ceea ce privește porțiunea de drum dintre Chiojdeni și Jitia, Marian Paraschiv ne-a precizat că astăzi ar putea fi finalizate lucrările. „Între Chiojdeni și Jitia se lucrează la extinderea platformei la varianta existentă. Se circulă tot cu restricție de tonaj de 3,5 tone, sub supraveghere, și sperăm ca mâine (astăzi-n.r) să fie finalizată varianta existentă și să se poată circula, urmând să fie menținută restricția de 12 tone”, ne-a precizat aseară, Marian Paraschiv.
    Probleme au fost și pe DN 2 D, între Ojdula și Lepșa, dar nu din cauza alunecărilor de teren ci din cauza ninsorii, autoritățile fiind nevoite să închidă traficul pentru câteva ore. Circulația a fost întreruptă pentru a permite utilajelor de deszăpezire să intervină eficient în zona rămasă neasfaltată, pe o distanță de aproape cinci kilometri, în apropiere de limita cu județul Vrancea, unde stratul de zăpadă măsura aproape 30 de centimetri.
   
   

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?