Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Fostul lider, bătut măr la Focşani


Dintre formațiile top 5 ale seriei, CSM Focșani 2007 nu câștigase, în actuala ediție de campionat, în fața ploieștenilor și a piteștenilor. Celor din urmă le-a venit rândul ieri, în Sala Polivalentă, unde juucători antrenați de profesorul Viorel Ciubotaru le-au dat o lecție de handbal de calitate și eficient! Meciul a început și s-a încheiat cu câte un gol al oaspeților, însă între cele două momente, focșănenii au condus balul. 
Profesorul Viorel Ciubotaru a făcut o pregătire fără cusur a jocului, elevii săi lăsând foarte puține culoare de șut pentru masivii și înalții handbaliști ai Piteștiului, Ionuț Cloșcă a fost senzațional în poartă scoțând mingi parabile și imparabile iar atacul a finalizat doar când au fost condiții pentru a înscrie. Admirabilul public din Polivalentă, vreo cinci sute de spectatori, a avut bucuria unui superb spectacol sportiv și a unei victorii splendide, scor 22-15 (11-5). A fost un meci cu goluri puține, față de media meciurilor de la Focșani, pentru că și piteștenii au arătat ca o formație ce se bate la promovare și s-a apărat foarte bine, însă au înscris puțin, insuficient pentru a obține, ieri, mai mult în disputa cu CSM Focșani 2007. Scorul a fost doar 5-3, în minutul 16,00, 11-5, la pauză, 17-10, în minutul 35. 
Diferența de șapte goluri din final a reflectat corect ceea ce s-a întâmplat în întâlnirea dintre focșăneni și piteșteni. Formația CSM Focșani 2007: Cloșcă, Rusu, Ungureanu -Gramatic – 2, Sîsîeac, Vasilache, Rotaru – 2, Nelu – 5, Gheorghe, Smeu – 4, Popa – 5, Neață – 2, Mocanu – 1, Åžtefan, Iordache, Năstăsie – 1. Joi, 9 aprilie, CSM Focșani va juca la Ploiești, cu formația care, în acest moment, este ca și promovată în prima ligă, CSM Ploiești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?