Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

INFOPOL


Evenimente rutiere 

    La data de 30 martie a.c., ora 06.10, pe DN 2L, polițiștii din Străoane l-au depistat pe D. Adrian, de 36 ani, din localitate, în timp ce conducea un tractor fără a deține permis de conducere. În cauză a fost întocmit dosar penal.

    La data de 30 martie a.c., ora 15.30, în comuna Bolotești, M. Viorel, de 32 ani, din localitate, în timp ce conducea o căruță, l-a acroșat și accidentat ușor pe P. Zamfirel, de 62 de ani, din localitate, care se deplasa pe partea stângă a drumului pe aceeași direcție de mers. După comiterea accidentului, căruțașul a părăsit locul faptei, fiind găsit ulterior. În cauză cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

    La data de 30 martie a.c., ora 19.15, polițiștii din Răstoaca l-au depistat pe R. Neculai, de 55 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Agresiuni cercetate de polițiști

    La data de 30 martie a.c., ora 07.40, polițiștii din Măicănești au fost sesizați despre faptul că în urma unui conflict spontan, B. Ionel, de 47 ani, din satul Tătaru, a fost lovit de vecinul său C. Florică, în vârstă de 42 ani. Persoana agresată a fost transportată la o unitate medicală pentru a primi îngrijiri medicale. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

    La data de 30 martie a.c., ora 21.30, polițiștii din Tulnici au fost sesizați despre faptul că în jurul orelor 19.30, L. Ion, de 51 ani, și soția sa L. Lucica, de 47 ani, ambii din comuna Negrilești, în timp ce se aflau în punctul „Podul Socilor” din extravilanul comunei Negrilești, pe fondul unor divergențe mai vechi, au fost loviți de E. Ion, de 47 ani, și E. Deluța, de 46 ani, din aceeași localitate. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului.

Radare

DN2-E85: Călimănești – Haret; Pufești – Domnești; Garoafa – Bizighești;
Golești – Garoafa; Golești – Focșani; Dumbrăveni – Urechești; Sl. Bradului – Obrejița; Urechești – Popești; Focșani; Mărășești; Adjud;
DN 23: Răstoaca; Vulturu;
DN 2D: Bolotești; Vidra;
DN 2L: Panciu; Cîmpuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?