Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621
Ediția: Sâmbătă 11 Mai 2024. Nr. 6621

Simona Delegeanu a luat MARELE PREMIU al Festivalului Francochanson


Simona Delegeanu, elevă la Colegiul Național „Al. I Cuza” Focșani, va reprezenta Vrancea la Festivalul internațional Chants, Sons sur scène, care va avea loc la Baia Mare. În week-end-ul care tocmai a trecut, la Centrul Cultural Francofon din Buzău, a avut loc Festivalul Interjudețean  de Muzică Francofonă Francochanson, iar vrânceanca Simona Delegeanu a obținut Marele Premiu. Aceasta ne-a declarat că este cel mai mare premiul al ei de până acum. „Eu am participat duminică, 29 martie, la secțiunea „Liceu” și am interpretat piesa lui Ioan Bocșa, „Ana, zorile se revarsă” și piesa „J’attends” a lui Luciole. Acesta este cel mai mare premiu al meu și sunt foarte încântată. Voi participa la etapa națională de la Baia Mare. Cine va câștiga acea etapă, va merge într-o tabără în Franța”, ne-a spus Simona Delegeanu.
    Potrivit www.newsbuzau.ro,  în perioada 28-29 martie 2015, în Sala Mare a Consiliului Județean Buzău, a avut loc cea de-a VI-a ediție a Festivalului Interjudețean de Muzică Francofonă FRANCOCHANSON. Programul festivalului, la care au participat peste 150 de  elevi din 6 județe, a prevăzut un concurs de muzică francofonă pentru elevii din învățământul primar și gimnazial și elevii de liceu și studenți, apoi festivitatea de premiere.  Festivalul Francochanson este înscris în Calendarul Concursurilor Regionale al MECS din România pentru anul școlar 2014-2015.
    Despre Simona Delegeanu puteți afla mai multe accesând linkul: http://www.monitorulvn.ro/articole/video-pe-scena-cu-simona-delegeanu-simona_2_171826.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?