Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Luptători MMA, trimiși să distrugă anvelopele mașinii unui focşănean


Un caz mai puțin obișnuit au avut de soluționat polițiștii focșăneni duminică noapte. În jurul orei 2.00, ei au fost sunați de un focșănean, care a reclamat că două persoane necunoscute i-au fotografiat mașina și apoi au tăiat cu un cuțit anvelopele.
    Bărbatul i-a văzut pe cei doi pe geam, mașina sa fiind parcată pe strada Unirea Principatelor din municipiu. Imediat după sesizare, polițiștii au ajuns la fața locului pentru a efectua cercetări. În toiul nopții, oamenii legii au periat zona și i-au identificat pe cei doi tineri care ar fi distrus anvelopele mașinii. Unul are 30 de ani și celălalt 29 de ani. „La data de 30 martie a.c., ora 02.10, polițiștii focșăneni au fost sesizați de B. Victor Viorel, din localitate, despre faptul că a observat doi tineri care i-au fotografiat autoturismul, după care, cu un cuțit i-au tăiat anvelopele de pe partea stângă. Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și i-au prins pe A. Codruț, de 30 ani și pe T. Sorin Daniel, de 29 ani, ambii din localitate, care au fost conduși la sediul Poliției municipiului Focșani. Asupra lor au fost găsite cuțitul și telefonul mobil cu care au fotografiat mașina, bunuri ce au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză a fost întocmit dosar penal”, ne-a declarat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    Deocamdată nu se cunoaște cu exactitate motivul pentru care cei doi au făcut acest lucru, întrucât cei doi tineri nu au vrut să le explice nimic polițiștilor. Potrivit unor surse oficiale, bărbații, care ar fi pozat mașina și i-ar fi tăiat anvelopele cu un cuțit, ar fi luptători MMA, bodyguarzi la un club din Focșani, și i-ar asigura protecția unei persoane cunoscute din oraș. Anchetatorii cred că la mijloc este vorba de o răzbunare și că cei doi au acționat la comanda cuiva. Rămâne ca în perioada următoare situația să fie clarificată, dosarul fiind trimis la parchet pentru atribuire număr unic.

9 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?