Jandarmii asigură ordinea la adunările generale ale obștilor

0
544


Jandarmii vrânceni asigură și în acest week-end măsuri de ordine la competiții sportive și la adunările generale a obștilor. Sâmbătă, începând cu ora 16.00, se vor asigura măsuri de ordine la partidele de fotbal din cadrul Superligii Altdorf Tehnik, etapa a XIII-a, în localitățile: Dumbrăveni, la meciul de fotbal dintre echipele Euromania Dumbrăveni – AS Suraia, în Câmpineanca, la meciul de fotbal dintre echipele AS Cîmpineanca – FCM Adjud, și în Panciu, la meciul de fotbal dintre echipele FC Panciu – Victoria Gugești.
    Duminică, începând cu ora 11.00, se vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor, etapa a X-a, astfel: în localitatea Pufești la meciul de fotbal dintre echipele ASS Victoria Pufești – Voința Răstoaca și în localitatea Mircești, la meciul de fotbal dintre echipele Åžoimii Internațional Mircești – Dinamo Tătăranu, dar și în localitatea Jariștea la meciul de fotbal dintre echipele Selena Jariștea – Unirea Èšifești. 
De asemenea, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică, tot duminică, la adunările generale ale obștilor din localitățile Tulnici, Negrilești, Poiana, Vidra și Păulești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here