Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Jandarmii asigură ordinea la adunările generale ale obștilor


Jandarmii vrânceni asigură și în acest week-end măsuri de ordine la competiții sportive și la adunările generale a obștilor. Sâmbătă, începând cu ora 16.00, se vor asigura măsuri de ordine la partidele de fotbal din cadrul Superligii Altdorf Tehnik, etapa a XIII-a, în localitățile: Dumbrăveni, la meciul de fotbal dintre echipele Euromania Dumbrăveni – AS Suraia, în Câmpineanca, la meciul de fotbal dintre echipele AS Cîmpineanca – FCM Adjud, și în Panciu, la meciul de fotbal dintre echipele FC Panciu – Victoria Gugești.
    Duminică, începând cu ora 11.00, se vor asigura măsuri de ordine publică la partidele de fotbal din cadrul ligii Grafit Decor, etapa a X-a, astfel: în localitatea Pufești la meciul de fotbal dintre echipele ASS Victoria Pufești – Voința Răstoaca și în localitatea Mircești, la meciul de fotbal dintre echipele Åžoimii Internațional Mircești – Dinamo Tătăranu, dar și în localitatea Jariștea la meciul de fotbal dintre echipele Selena Jariștea – Unirea Èšifești. 
De asemenea, jandarmii vor asigura măsuri de ordine publică, tot duminică, la adunările generale ale obștilor din localitățile Tulnici, Negrilești, Poiana, Vidra și Păulești.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?