Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Un șofer de 20 de ani s-a răsturnat cu mașina într-o vie


Cinci persoane au fost rănite în urma a trei accidente de circulație produse miercuri și joi pe șoselele din județ. Primul eveniment rutier a fost înregistrat pe data de 18 martie, pe drumul european E 85, în afara comunei Popești. Din cauza neatenției, un tânăr șofer a pierdut controlul asupra mașinii, a intrat într-un gard și apoi s-a răsturnat într-o vie. În urma accidentului, pasagerul de 24 de ani a fost rănit ușor. „La data de 18 martie a.c., ora 04.30, pe DN2 E85, în afara localității Popești, D. Gheorghiță Ionuț, de 20 ani, din comuna Voinești, județul Vaslui, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției a pierdut controlul direcției de mers și a lovit un gard din spalieri și sârmă, răsturnându-se într-o vie. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerului R. Ionuț, de 24 ani. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a precizat subcomisar Bogdan Toader, ofițerul de presă al IPJ Vrancea.
    În aceeași zi, un alt accident rutier, dar cu urmări mult mai grave, a avut loc în afara comunei Garoafa. Tot din cauza neatenției, un șofer a pierdut controlul asupra mașinii și s-a răsturnat cu aceasta în șanțul de pe marginea drumului. O femeie a fost rănită ușor, iar o alta s-a ales cu răni grave. „La data de 18 martie a.c., ora 17.00, pe DN2 E85, în afara localității Garoafa, D. Gică, de 53 ani, din municipiul Galați, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul neatenției în conducere, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în șanțul din dreapta sensului de deplasare. În urma impactului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei D. Mioara, de 51 ani, din Galați, și rănirea gravă a pasagerului I. Didina, de 73 ani, din comuna Movilița, județul Vrancea. Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea.
    În noaptea de miercuri spre joi, la ora 2.00, s-a produs un alt accident, în afara comunei Obrejița. Un tânăr de 20 de ani, din Neamț, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, moment în care a pierdut controlul asupra mașinii și s-a izbit de un cap de pod situat în afara părții carosabile. În urma accidentului, șoferul și un pasager au fost grav răniți. „La data de 19 martie a.c., ora 02.00, pe DN2 E85, în afara localității Obrejița, B. Ion Alexandru, de 20 ani, din comuna Bahna, județul Neamț, în timp ce conducea un autoturism, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum într-o curbă ușoară la stânga, a pierdut controlul direcției de mers, intrând în coliziune cu un podeț din beton, aflat în afara părții carosabile. În urma impactului a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto și a pasagerului.  Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului”, a mai spus subcomisar Bogdan Toader.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?