Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622
Ediția: Luni 13 Mai 2024. Nr. 6622

Copil RĂPIT în drum spre şcoală. S-a întâmplat în CENTRUL Focșaniului


 Familia unui copil de 11 ani, din Focșani, a reclamat vineri la poliție că micuțul a fost răpit de un necunoscut, în timp ce se îndrepta către școală. Băiatul se afla pe trecerea de pietoni din stația de la Coral, cu intenția de a se îndrepta către Åžcoala „Åžtefan cel Mare”, în momentul în care necunoscutul l-a luat în brațe și a plecat cu el, după cum le-a declarat copilul politiștilor în prezența membrilor familiei. Apoi, băiatul ar fi fost dus până în zona magazinului Zanfir, din Piața Unirii, unde necunoscutul i-a dat drumul în timp ce el îl lovea cu picioarele. Imediat după ce s-a văzut scăpat din mâinile bărbatului, băiețelul și-a sunat părinții, care mai apoi au sunat la poliție. 
 Polițiștii focșăneni au confirmat existența sesizării, ne-au spus că au discutat cu băiețelul în prezența părinților, care le-a povestit în amănunt cum a fost luat de pe trecere și cum s-a ferit inițial de necunoscut, cum l-a dus acesta prin fața magazinului Helios, care a fost spart, prin fața bisericii și prin fața Cinema Balada, iar când a ajuns în zona Zanfir, necunoscutul i-a dat drumul în timp ce el îl lovea cu picioarele. Băiețelul le-a spus polițiștilor și cum era îmbrăcat cel care l-a răpit.
 Oamenii legii ne-au declarat că plângerea a fost înregistrată, urmând să fie făcută și încadrarea juridică a faptei, întrucât ar putea fi vorba de răpire sau de lipsire de libertate. 
 Polițiștii au adăugat că se vor verifica cu mare atenție  și camerele de supraveghere de pe traseul pe care l-a parcurs necunoscutul cu copilul în brațe. Acest lucru l-au făcut oamenii legii vineri, după sesizare, dar la o primă verificare, nu au fost găsite imagini care să-i fi surprins pe cei doi, după cum ne-au spus polițiștii focșăneni sâmbătă dimineață. 
 Cazul este o noutate și pentru polițiști, care nu au mai primit astfel de sesizări. Ei au adăugat că băiețelul este extreme de isteț și a fost foarte coerent în momentul în care le-a povestit ce i s-a întâmplat. 

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?