Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Celulita, sânii lăsaţi sau grăsimea în exces nu mai sunt o problemă. Medicii turci vor opera în Focşani


Dr. Op. Umut Ozbebit, de la Clinica Simetri Estetik din Kayseri, Turcia (http://www.simetriestetik.com.tr/), a fost sâmbătă, la Focșani, pentru a susține un simpozion despre „Sănătate și Frumusețe”. Conform unui email primit pe adresa redacției, „inițiativa organizării evenimentului a venit ca urmare a faptului că foarte multe persoane din zona Vrancea, Neamț, Iași, Botoșani, au fost interesate de serviciile oferite de clinică și îndeosebi datorită faptului că este un segment din domeniul medical care nu are suficientă reprezentare regională”.
     Sala de conferințe a Restaurantului Green Park din Focșani a fost plină de doamne, domnișoare și câțiva domni, cu toții interesați de chirurgia estetică și reparatorie. La Clinica din Turcia pot fi făcute intervenții precum Rinoplastie – operația de remodelare a nasului, Lipoaspirație în ginecomastie (dezvoltarea excesivă a sânilor la bărbați), Mărirea sau micșorarea sânilor, Mărirea buzelor, Liposucție cu laser pentru îndepărtarea surplusului de grăsime din diferite zone ale corpului, Mentoplastie – modificarea formei și dimensiunii bărbiei, PRP – Terapia de regenerare a pielii cu plasmă proprie, Umplere cu grăsime proprie, Laser Fracțional, Otoplastie – operație la urechi, Chirurgie estetică vaginală, Implant de păr, Abdominoplastie (se reduce grăsimea la nivelul abdomenului și se întărește peretele abdominal), Injecții cu acid hialuronic, Aquafilling (pentru mărirea sânilor), Excizia alunițelor, Injecții cu botox pentru îndepărtarea ridurilor, Chirurgia Pleoapelor, Îndepărtarea tatuajelor. Medicul Umut Ozbebit le-a vorbit celor prezenți despre aceste intervenții, cei mai mulți fiind interesați în primul rând de costuri, dar și de semnele care ar putea rămâne în urma unei intervenții chirurgicale ori despre eventualele dureri sau perioada de spitalizare.
    L-am întrebat pe medicul turc ce intervenții au solicitat vrâncenii care au fost la clinica din Turcia. „Liposucție, injecții cu propria grăsime, repigmentare, îndepărtarea alunițelor„, a fost răspunsul doctorului care le-a sfătuit pe doamne să „mănânce ponderat și să meargă pe jos” pentru a se menține în formă. Aflat pentru prima dată în România, medicul Umut Ozbebit s-a declarat profund impresionat de căldura cu care a fost primit și a declarat în exclusivitate pentru Monitorul de Vrancea că dorește să deschidă un cabinet la Focșani. „Mi-a plăcut foarte mult în România. Oamenii sunt foarte călduroși, primitori, ca și noi. Nu mă așteptam. De ieri mi-am schimbat planurile de vacanță. Voi veni în România. Cred că voi deschide un cabinet la Focșani și mi-ar plăcea să colaborez cu medicii de aici. Vreau să știți că nu sunt interesat foarte mult de rezultatele financiare, ci de mulțumirea clientelor„, ne-a declarat doctorul turc. De altfel, printre cei prezenți la simpozion s-au numărat doctorul ORL Eliade Gicu Chirilă, cadre medicale de la Spitalul Județean și Spitalul Militar.
    Traducerea din limba turcă a fost asigurată de Vali Bataragă, o vrânceancă plecată de 15 ani în Turcia, și care reprezintă Clinica Simetri Estetik în relațiile internaționale.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?