Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679
Ediția: Sâmbătă 27 iulie 2024. Nr. 6679

Workshop pentru psihologi


Psihologii cu atestat de liberă practică pot participa, în data de 15 martie, la workshop-ul „Cuplul în impas. Reconstruirea încrederii și intimității. Evaluare și intervenție terapeutică”. Data limită a înscrierii este 10 martie, taxa este de 200 de lei și în urma participării, cursanții vor primi 10 credite de formare profesională. 
Workshop-ul este organizat de Societatea de Psihoterapie Experiențială Română (Institutul SPER), cu sediul în Splaiul Independenței nr. 17, bl.101, sc. 2, etaj 4, ap. 29, sect. 5, București și este acreditat de Colegiul Psihologilor din România (COPSI), Comisia de Psihologie Clinică și Psihoterapie. Formator va fi lectorul asociat dr. Corina Acriș, psihoterapeut formator și supervizor PEU, psihoterapeut formator și supervizor terapie de familie, lector asociat Universitatea din București, Facultatea de Psihologie și Științele Educației, competențe în psihologie clinică, consiliere și psihoterapie copil, cuplu, familie. Ea este și autoare a cărții „Cuplul în impas – repere teoretice și aplicative”. „Workshop-ul se adresează psihologilor, medicilor psihiatri și de familie, asistenților sociali, cursanților în formare în psihoterapie. Conform COPSI se acordă credite doar psihologilor cu atestat de liberă practică. Pot participa la workshop și studenți sau alți specialiști, însă fără a primi credite. Workshop-ul are ca scop dezvoltarea unor abilități de evaluare și intervenție psihoterapeutică pentru a aborda și optimiza funcționarea la nivelul cuplului disfuncțional. Workshop-ul va avea un caracter interactiv prin utilizarea de exerciții, jocuri de rol și studii de caz”, se precizează în comunicatul trimis redacției noastre.      
    Workshop-ul se va desfășura pe parcursul a zece ore, în intervalul orar 9.00-19.00. Taxa de participare se achită în contul: SC. Sper Anim. SRL
Cod IBAN: RO 36RNCB 008101056910001, BCR Izvor. „Ocuparea locurilor se face în ordinea efectuării plății (pe ordinul de plată vă rugăm specificați «taxă ws cuplu-corina acris-15martie»). Vă rugăm să trimiteți dovada efectuării plății adresele de e-mail: corinacris@yahoo.com; sperpsi@gmail.com”, se precizează în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?