Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Aniversare în baschetul vrâncean


Acum 20 de ani, apărea pe lume Alin Olaru, cel care a reușit într-un timp relativ scurt să se impună încă din frageda copilărie ca un adevărat lider al generației sale. Cu toate că a obținut rezultate notabile la sporturile cu care a cochetat (șah, fotbal, atletism), destinul l-a îndrumat spre sportul care avea până la urmă să-l consacreze: baschetul. Prin acest fapt, Alin a adus multe bucurii lui, familiei sale, dar mai ales școlii, Liceului cu Program Sportiv Focșani, devenind cel mai bun produs al baschetului vrâncean din ultima perioadă.
Totul a culminat cu titlul de campion național la Olimpiada Națională a Sportului Åžcolar și titlul de vicecampion național cu echipa la Campionatul Național Under 14. Internațional de foarte mult timp la diferite categorii de vârstă, Alin Olaru a devenit cel mai vechi component al loturilor naționale. Datorită calităților sale, a fost convocat în Naționala României de Tineret, care a participat la Campionatul European din Bosnia în vara anului trecut. Altruist și săritor, așa cum ăl știu prietenii, nu a stat pe gânduri în a ajuta fosta sa echipă, CSM 2007 Focșani la obținerea unei medalii naționale, în acest an, în cadrul Campionatului Național de tineret, vrând să întoarcă într-un fel sprijinul pe care l-a primit de la începutul carierei de la profesorul său de suflet, Mihai Petruț, cu care are o relație specială.
Calitățile care îi conferă titulatura de lider sunt: ambiția, consecvența, seriozitatea, dăruirea fără de care mai ales un sportiv de performanță nu poate face performanță la vârf. În prezent, Alin Olaru evoluează la echipa Åžtiința București și, perseverent cum este, baschetbalistul focșănean vrea să promoveze cu formația bucureșteană în Liga Națională. „Sănătate, noroc și puetere de muncă în realizarea obiectivelor tale. La Mulți Ani prieten drag” au ținut să-i transmită lui Alin Olaru un grup de prieteni prin intermediul cotidianului „Monitorul de Vrancea”.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?