Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623
Ediția: Marți 14 Mai 2024. Nr. 6623

ATENŢIE, focşăneni! Mai multe mașini parcate neregulamentar au fost ridicate


Aproximativ 20 de autoturisme care erau oprite ori staționate neregulamentar, în zona de acțiune a indicatoarelor „Oprite-Staționare-Accesul Interzis”, au fost ridicate de polițiștii locali, într-o săptămână, de pe raza municipiului Focșani. Totodată, ei au preluat sesizările primite de la cetățeni cu privire la tulburarea folosinței parcărilor de reședință pe străzile Mitropolit Varlaam, Cuza Vodă și Revoluției. „În acest sens au fost aplicate un număr de 69 sancțiuni contravenționale dintre care 26 avertismente și 43 amenzi, în valoare de 9.955 lei, conform prevederilor legale în vigoare, OUG nr.195/2002; HG nr.1391/2006, privind circulația pe drumurile publice cu modificările și completările ulterioare”, transmit polițiștii locali.
    De asemenea, s-a acționat și pentru identificarea mașinilor parcate neregulamentar pe trotuare și spațiile verzi, în acest sens fiind lăsate 51 de înștiințări și au fost avertizați verbal proprietarii acestora cu privire la nerespectarea legii. „În perioada de referință, polițiștii locali au executat serviciul de patrulare auto și control în trafic pe raza municipiului Focșani pentru prevenirea accidentelor rutiere și asigurarea fluenței traficului rutier și a fost asigurată fluidizarea circulației rutiere în toate zonele aglomerate din municipiul Focșani, pentru a preveni crearea de ambuteiaje, respectiv în intersecții, acolo unde s-au efectuat lucrări în carosabil, precum și în preajma piețelor agroalimentare și în zona unităților școlare”, mai transmit polițiștii locali. 
    Totodată, polițiștii locali din cadrul Compartimentelor disciplină în construcții și afișaj stradal, evidența persoanei, protecția mediului, activitate comercială, au continuat verificările privind respectarea prevederilor legale, conform competențelor ce le revin. Astfel, ei au patrulat periodic pe raza municipiului Focșani pentru identificarea persoanelor care dețin animale de companie (câini), în vederea înștiințării acestora cu privire la respectarea prevederilor legale.
    În timpul acțiunilor desfășurate, polițiștii locali i-au avut în vedere și pe cei care cerșesc, fiind identificate șapte persoane care apelau la mila publicului trecător.

14 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?